Zoals beloofd op Instagram hier dan eeeindelijk buitenplaats ‘Beekhuizen’ nu ook bij onze happy adresjes. En ja, de herfst komt nu ook om het hoekje kijken, dus een gezellige diy!

Dit is hier werkelijk prachtig! We wandelen er regelmatig en het is er altijd fijn! Ons startpunt is buitenplaats Beekhuizen/restaurant Woodz. Slim he! dan kunnen we als we terugkomen een heerlijk bakkie doen en ze hebben de lekkerste appeltaart!

Bij de receptie van buitenplaats Beekhuizen, waar je ook een hele leuke glamingtent kan huren of een houten cottage, kan je info krijgen over verschillende wandelingen. Let wel: het is er momenteel een gewilde plek dus wil je iets huren of een excursie maken dan moet je echt reserveren.

Als je bij de parkeerplaats van Woodz parkeert dan zie je ook wel bordjes met diverse wandelingen vermeldt. Dat hoef je dan niet te reserveren die loop je gewoon lekker relaxt met je gezin! En anders laat je je gewoon verdwalen en loop je rustig aan door de prachtige bossen.

Kijk even op de website van buitenplaats Beekhuizen en hun restaurant Woodz! daar staat alle info. Ook de info over bijv. overnachtingen en activiteiten. Hier volgt de link: Buitenplaats Beekhuizen

Ben je dan toch zo lekker buiten! zoek een paar mooie bladeren voor de DIY!

Laat de bladeren plat worden door ze even een paar dagen tussen zware boeken oid te leggen. Niet te lang laten indrogen! Het is namelijk de bedoeling dat je verf op de bladeren sponst en is het te droog dan zou het blad te snel kapot gaan.

Kijk!

Zoek naar mooi papier! ik heb hier handgeschept katoenpapier voor gebruikt. Als je googled zijn er verschillende aanbieders.

Gebruik een kleur verf die je mooi vindt hiervoor, pak een deegroller, sponsje, keukenrol en de gezochte bladeren.

diy herfstblaadjes
diy herfstblaadjes

Breng met een sponsje de verf aan op het blaadje. Leg het blaadje daarna met de verfkant naar onderen op het mooie uitgezochte papier. Leg daar overheen een stukje keukenrol, en ga er dan met de deegroller overheen. De verf hecht zich nu op het mooie papier!

Je hoeft er ook niet heel erg hard overheen te gaan, vaak geeft een beetje verschil een mooi grafisch effect. Gewoon even wat uitproberen.

diy herfstblaadjes

Gebruik juist verschillende blaadjes! maak er een collage van aan de muur en plak met dubbeltape. Of doe ze in lijstjes. Het is ook ene leuk idee om deze als kaart op te sturen naar iemand.

Happy monday allemaal! Geniet morgen van de eerste herfstdag! Xx Tin