Happy Tuesday! Een gezellig blogpost voor vandaag ipv maandag. Moet kunnen! Leuk he, even de ramenroute gewandeld door Zutphen. Door heel Zutphen heen zijn er tekeningen gemaakt op de ramen in het centrum. Tijdens de big draw festival wordt de beroemde ramenroute gedaan, kunstenaars tekenen op ramen! Ik deed een wandeling door de stad en fotografeerde een aantal mooi getekende winkelramen in Zutphen. Ook kan je je als raameigenaar opgeven zodat iemand op je ramen komt tekenen.

ramenroute Zutphen

In 2000 startte London een nieuw evenement, namelijk The Big Draw. The Big Draw is een internationaal teken evenement dat jaarlijks in de maand oktober, wereldwijd in grote steden plaatsvindt. Bij ons in NL was het dit jaar in september.

De steden Arnhem, Nijmegen, Dordrecht, Zwolle en ook Zutphen doet mee.

Hoe leuk in mijn eigen stadje! De beroemde ramenroute met tekeningen van kunstenaars is zo leuk en ik vind het echt heel tof al die witte tekeningen op de ramen.

Nu mijn eigen ramen nog!

Doe je mee met een rondje in Zutphen?

ramenroute Zutphen

Zie via deze link de https://thebigdrawnederland.nl/ramenroute/ 

Veel plezier! ontzettend leuk om te doen een ramenroute stadswandeling

Happy Mon..tuesday!