Nou, we zijn er heeelemaal gek op, gek op die glasmarkers van Edding!

Het begon al met de flessen van laatst en nu kalken we alles onder. Alhoewel, een klein beetje uitkijken. Want de glasmarkers krijg je dan ook echt niet van het glas (dus niet op je ramen uitproberen als je het er weer af wil šŸ˜‰

Lee en ik zijn dol op een glaasje prosecco en op Oudjaarsavond is dat natuurlijk een heel feestelijk drankje. En ja ik zei glaasje! dus hup waar heb ik mijn glasmarker gelaten? Er komen die avond gezellig wat mensen over de vloer, dus aan de slag maar met die glaasjes.

Maak het jezelf niet al te moeilijk! want een eerste keer glibber je best een beetje over het glas heen. Kleine streepjes, stipjes, kleine sterretjes rondom geven al een heel mooi effect. Ik koos voor wit, dat steekt lekker af met een gekleurd drankje.

Kijk dit is de stift:

Wij doen er vast een drankje in!


Prosecco met elderflowersiroop en granaatappelpitjes vinden wij zo lekker en is heel geschikt om ipv prosecco met spa rood te drinken! leuk voor de jongere gasten of voor mensen die geen alcohol willen drinken.

Gebruik je cranberries kies dan voor bevroren bessen, lekker koel in je glas en ook nog eens handiger om aan een stokje te prikken! En echt, zo’n takje rozemarijn geeft zo’n heerlijk aroma..

Ben benieuwd naar jullie creaties, je hebt nog 1 dagje om er met oud&nieuw een gezellige boel van te maken!

LIEFS van ons en een heeeele fijne jaarwisseling

xo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren