Doen jullie mee een rondje Sonsbeekmarkt met ons?
En als je een beetje trek hebt, raden we je aan niet te kijken ­čśë

Elke eerste zondag van de maand is er in ons mooie park een markt. Echt een hele gezellige! beetje festivalachtig met foodtrucks en alleen maar heerlijke, eerlijke producten. Muziekje erbij…┬áSonsbeekmarkt! Na bijvoorbeeld een wandeling in het park is het heerlijk om er even te zijn en de sfeer te proeven. Wij gingen op een wat grijze dag, maar zelfs dan is het er heel gezellig om te zijn. Even een kopje koffie halen bij het coffeebusje en al wandelend langs de kramen. Of iets lekkers kopen en dan picknicken op de houten banken middenin.

  

Een paar bakjes van deze aarbeien gingen mee naar huis, zo lekker zoet.

Dit jaar wisselt de markt af en toe van locatie van Sonsbeek naar Zypendaal, ook een hele mooie locatie. Dus check even hun site voor je gaat, hier is de link: Sonsbeekmarkt
Sonsbeekpark bij het hertenkamp aan de Tellegenlaan 3, Arnhem
of naast kasteel Zypendaal aan de Zypendaalseweg 44

Fijne paasmaandag! xo Tin