En toen hing daar de VT wonen letterbak XL aan mijn wand!
Gekregen voor mijn verjaardag. Zo leuk! nu de allerleukste taak, wat doen we erin? šŸ™‚

Eerst wilde ik ‘m in kantoor hangen of in de keuken? gevuld met allerlei planten? of juist een mix en dan wissel ik weer wat om, om GEK van te worden! Uiteindelijk hangt de letterbak in de woonkamer!

Beetje Sukha style? Helemaal verliefd zijn we op de Tiny houses van Jurianne Matter, en de mooie spulletjes van Sukha, via Kleine Zwaan Winkel. De Tiny houses zijn makkelijk in elkaar te zetten en heel leuk om te doen.

Office style? Eigenlijk heel handig voor kantoor ook! Nu nog stylish maar dit wordt snel gevuld met foto’s en plaatjes die ik graag bekijk. Postzegels en camerakaartjes die ik altijd zoek. Nou dan toch maar eĆ©n nog daar hangen?

Urban Jungle style? Ik zou de kast dan aanvullen met steeds meer plantjes, vooralsnog is dit mijn verzameling. De pilea krijgt al nieuwe scheutjes.

Granny style!? met mooie spulletjes van oma. En de chrysant is weer helemaal terug, hoor! Wat een mooie bloem is dit.

Waar zou jij voor kiezen? Of een gezellige bonte verzameling met vanalles wat?

De kast vullen met allerlei planten en bloemen lijkt me ook wel wat! In iedergeval zijn we helemaal verliefd op de Letterbak. In elke hoek van de kamer graag eentje, please!

Natuurlijk weer een happy monday voor jullie! Xx Tin