Kennen jullie de producten van Label-R al?
Nou wij inmiddels wel! We kregen nl. een super leuk gevulde doos toegestuurd met verschillende producten van dit “nieuwe’ Nederlandse merk. Allemaal producten met een unieke print: Kussens, posters, magneten en allerlei nieuws voor dit herfts/winter seizoen en de kerst.

In onze pakket zaten maar liefst 5 verschillende muurcirkels in verschillende formaten en een heel leuke winterse tekst en textielposter.
Benieuwd waar we deze producten van Label-R een plekje hebben gegeven in ons huis?
Kijk dan zeker even verder naar de andere foto’s.

De muurcirkels.

Er moest weer nodig het een en ander gewit worden.
Met 3 opgroeiende boys in huis zijn er sowieso altijd genoeg kusjes te doen. Dit keer was ik bezig in onze “speelhoek” zo noemde we deze plek tenminste altijd . Hier stond een speelgoedkast en werd er altijd druk met van alles en nog wat gespeeld. Nu de jongens ouder worden wordt er vaak meer huiswerk gemaakt of gechilled in de hangstoel. De speelgoed kast was aan vervanging toe en zo kocht ik een leuk, iets kleiner kastje, bij de Amersfoortse kringloop. Donkerbruin, dus die kreeg eerst een opfrisser met een mooi zachtbeige kleurtje van de Karwei. Het muurtje erachter kreeg een frisse witte laag latex en om een beetje meer sfeer en wat kleur te krijgen in deze hoek hing ik hier de muurcirkels van label-R op. Ik dacht dat ik voor dit klusje de boormachine erbij moest halen maar nee hoor, het ophangen ging heel eenvoudig met wat dubbelzijdig tape. Handig!

Kijk zo zag de kast toen ie nog bij de kringloop stond…

Nu zo….leuk geworden toch?!

De muurcirkels maken deze hoek helemaal af en combineren mooi met het muurvaasje van de Kwantum. Het doet mij wel een beetje denken aan alle populaire bordenwandjes die je op Instagram voorbij ziet komen. Alleen deze ‘bordjes’ kan je dus ophangen zonder gaatjes te hoeven boren. Heel blij met het fijne kleurtje oudroze van de berenklauw.

De muurcirkels zijn ideaal dus als je van afwisseling houdt en de boel regelmatig opnieuw wilt stylen. Wij vinden het een gezellige hoekje geworden zo…er wordt weer gevochten om het plekje in de hangstoel, dus dat is een goed teken in dit geval ; )

Winterbos en denneboom.

Zoals ik al zei zijn er verschillende producten ‘nieuw’ op de site van Label-R speciaal voor in de winter en/of de kerst. In ons pakket zat ook nog een textiel poster met winterbos en een muurcirkel dennenboom in olijfgroen.
Alvast even een beetje winter/kerst in huis om jullie te laten zien hoe makkelijk je hier een gezellig winters/kerst sfeertje mee in huis maakt. O ja , op de site nog veel meer winterse /kerst producten oa. hele gave kussens.

Muurcirkel dennenboom in olijfgroen combineert ook leuk met andere groene cirkels als kleine groenen zelfgemaakte kransjes.

Je ziet, de muurcirkels zijn niet alleen leuk aan de muur je kan zo ook mooi neerzetten op een plankje of een mooi plek geven op een bijzettafel of bankje.


Wist je dat je de muurcirkels ook kan bestellen in de kleur en formaat naar keuze met de naam van je kind(je) er op? Super origineel voor op de kinderkamer of als persoonlijk kado. (Sinterklaastip!)

Voor meer info over alle producten en /of verkooppunten kijk je op de site van Label-R . of het insta account van de Label-R shop @labelr.shop.

Bedankt Reinie voor alle mooie woonproducten en happy monday!

En natuurlijk voor jullie allemaal een fijne maandag : )

X Lee.