Niets zo gezellig om op een doordeweekse dag zomaar even met je zus door de stad te lopen! Je zou denken dat we dat regelmatig doen, maar dat is gek genoeg niet zo!Samen door Arnhem wandelen is heel gezellig er hangt altijd zo’n leuk sfeertje. We wilden een happy adresje ontdekken! 

met iphone Xr

Nog voordat Corona uitbrak hadden we een date. Gelukkig konden we nog net even genieten van zo’n leuk dagje. Met mijn nieuwe telefoon op zak schoot ik wat mooie plaatjes. Oja, dat is nog een verhaal op zich. Ineens ben je in het bezit van een nieuwe Iphone! Als je oudje op het aanrecht in de keuken zich opeens in een bad water bevindt. Ik schoot lichtelijk in paniek want juist die dag had ik een paar telefonische afspraken en ja, zeg nou zelf, álles staat erin. Meteen ging ik naar de T-mobile winkel maar mijn telefoon was niet meer te redden. Gelukkig kon ik een nieuw abonnement regelen en er was een witte op voorraad Yes! Blij liep ik uit de winkel met een witte Iphone Xr  en een superleuk abonnement. Onbeperkt bellen en internet. Net iets voor ons 😉

Oké, nu dus met mooie nieuwe Iphone op zak, op zoek naar ons happy adresje in Arnhem. We hebben twee jaar geleden al eens een rondje gedaan in de 7 straatjes maar nu op weg naar: Foodhall Arnhem

met iphone Xr
met iphone Xr
met iphone Xr

Het mooiste gedeelte vonden wij het gedeelte in de kas, waar ook deze leuke foodtruck staat, de dame die erin staat maakt oa heerlijke vega smoothies. 

De ingang van het kas gedeelte bereik je als je vanuit de stad komt lopen. 

met iphone Xr

Wat ik ontdekte op de Iphone Xr  is dat er een portret functie op zit als je de camera opent. Geen platte plaatjes meer! Je tikt met je vinger licht op het scherm zodat je een focuspunt kunt kiezen. Er om heen wordt het dan mooi wazig, je noemt dit ook wel scherptediepte. Zo ziet ook een iphone foto er mooi uit.

Je ziet wel, je hoeft niet perse een portret van iemand te maken om deze functie te gebruiken, je kunt ook iets anders als onderwerp nemen. In dit geval de smoothies!

met iphone Xr, hier zie je duidelijk scherptediepte. Een mooie wazige foodtruck in de achtergrond.

Lekker waren ze! Lee eentje met aardbei en yoghurt en ik eentje met banaan, bessen en havermelk. Voor het geval je nieuwsgierig bent! In ons laatste blogpost maakten we zelf ook lekkere smoothies op basis van havermelk. Hier kan je de recepten vinden.

In de foodhall zijn allemaal kleine stands, tentjes, kraampjes of hoe je het wil noemen waar je verschillende gerechtjes kunt bestellen. Alles wordt vers klaargemaakt. Het ruikt er heerlijk en we horen gehak en gespetter en gekletter van potten en pannen.

Achterin de foodhall is het restaurant gedeelte met grote bar en veel tafels en stoeltjes, je kunt dit gedeelte ook bereiken vanaf de rijnkade. Een mooie grote ketel met haardblokken is wat dit gedeelte van de foodhall heel gezellig maakt. 

met iphone Xr
met iphone Xr
met iphone Xr

Wij waren er meteen met opening om 12.00 uur, natuurlijk wilden we het rijk nog even voor ons alleen hebben om foto’s te kunnen maken. En wat vinden jullie van de foto’s?

Allemaal gemaakt met de nieuwe Iphone xr. De bewerking deden we met de bewerkingsapp pic-tap-go. Zodra je in de app bent kies je een foto uit je bibliotheek, bewerk het met de vele filters. Maar je kunt het ook eenvoudig houden door de foto alleen wat lichter te maken met wat contrast. Dat is meestal hoe wij het doen. Als je tevreden met het resultaat kun je vanuit deze app meteen de foto uploaden op instagram. Of kies ervoor om de foto te bewaren in je bibliotheek.

Weer een happy adresje erbij!

Gaan jullie een keer een kijkje nemen?

We zagen ook kinderstoeltjes en een klein picknickbankje dus neem je kids ook gezellig mee.

Op naar het volgende happy adresje.

Happy Monday! Lee & Tin