Raad eens wie er morgen jarig is! Katie!! dan is ze 1 jaar. Op koningsdag jarig zijn vraagt om oranje ijsjes en een mooi taartje!

Uhmmm, wie is er morgen jarig! 😉

Katie is morgen op koningsdag alweer 1 jaar! Een heus prinsesje dus. We maakten dit weekend oranje ijsjes en we bestelden een mooi taartje bij doggi.nl

De ijsjes maakten we ook via het recept van deze site en deze vielen reuze in de smaak bij Katie!

Wat heb je nodig voor de ijsjes

  • doorzichtige plastic eierdoos
  • wortel
  • pindakaas 100% natuurlijk
  • volle kwark zonder suiker
  • lange hondenbiscuitjes die dienen als ijsstokje

Rasp sappige worteltjes en vul het onderste gedeelte van de cupjes van de eierdoos hiermee, druk goed aan. Daar bovenop een lepeltjes pindakaas en top het af met een flinke dot kwark. Op het laatst steek je het ‘ijsstokje’ erin, en voilà!

In iedergeval twee uurtjes in de vriezer en de ijsjes zijn al klaar om opgelikt te worden. De ijsjes druk je er zo uit. Denk eraan dat je het ijsje niet meteen uit de vriezer geeft aan de hond. Dan plak het tongetje meteen vast. Laat het heel eventjes ontdooien.

oef wat zijn ze lekker!!!

We hadden dit weekend dus al een klein feestje! Het ijsje was reuze lekker zoals je ziet. Het taartje vond Katie wat spannender! haha zo leuk om te zien hoe ze er op reageert. Misschien kwam het ook wel door het aangestoken kaarsje..

Kijk maar! Mooi is het taartje he?!

Dit zijn natuurlijke superleuke traktaties voor je lieve hond! En de ijsjes heb je in een tel klaar. Ga je ze ook maken?

Wij hebben morgen dus nog een feestje! 😉 Fijne koningsdag allemaal!

Liefs van ons en een pootje van Katie!