Precies een week geleden werd de winkel van onze zus Lydia geopend: Kleine Zwaan. We werden zoooo blij toen we binnenkwamen! We stapten echt een hele frisse en vrolijke winkel binnen. Met mooie bloemen op de toonbank! De heeeele dag snoepten we macarons en watermeloen ijsjes voor iedereen die kwam, Mmm, wat een gezellige dag.

Veel leuks is er voor babietjes en kinderen, woonaccesoires, mooie sjaals en plaids en gave planten en bloementakken. En dat witte stoeltje in de etalage (zie foto hieronder) daar ben ik helemaal verliefd op. Nou goed, je leest het al tussen de regels door: We gingen met een volle tas weer naar huis!

Check dit filmpje! >>> klik hier! <<<

en nog wat foto’s:

Merken die ze o.a. verkoopt: Sticky Lemon, Engelpunt, MeriMeri, Tuutsjes en nog veel meer in de planning, zoals Vitra en Studio Lijnloves. Mocht je er vandaag even op uit willen trekken dan is dit het adres: Kleine Zwaan, markt 41b in Bemmel (tussen Arnhem en Nijmegen)

Instagram: @kleine_zwaan

Fijn weekend allemaal!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren