Zoveel mooie rozen in mijn tuin! wie had dat kunnen denken. Ik heb niet echt hele groene vingers: nee, dan moet je bij mijn zussen zijn! ‘k Weet een beetje hoe of wat en welke naam er bij een plant hoort. Niet bij alle hoor! regelmatig water geven natuurlijk, uitgebloeide bloementjes eruit knippen. Dat is het wel zo’n beetje. Dus deze mooie rozen heb ik te danken aan de vorige bewoners van ons huis. Nu maar hopen dat ik het dit jaar net zo goed doe šŸ˜‰

Mooie plaatjes schieten dat kan ik beter! haha, en dat heb ik maar gauw gedaan want je weet nooit wanneer de bloei op z’n hoogst is. De tuindeuren staan lekker op met dit weer en dan is het heel fijn om af en toe wat moois te maken. Gewoon een rozenkrans op een bamboekrans van dille&kamille.

Knip wat mooie takjes en verdeel die over de cirkel. Met zachte ijzerdraadjes zet je ze vast. Zou deze mooi indrogen? Ik hoop het!!!

Geniet van je zonnige maandag! Liefs Tin