Kleine twee jaar geleden zijn we verhuisd naar een leuk, oud huisje dat een flinke opknapper was. Dat wisten we, maar oh, het liep ook nog wat uit de hand! Haha, nou ik lach er wel om, maar er waren momenten dat ik wel even hard kon gillen. En dat deed ik dan ook ūüėČ Het is nog niet helemaal klaar, maar we kunnen er heerlijk wonen.

We hebben alles witgeverfd, [behalve de vloer]. Ik hou van licht en fris en als ik eens een foto-opdrachtje heb wat ik binnenshuis kan doen, dan heb ik meteen een daglichtstudio.

Nu ben ik nog op zoek naar wat frisse verfkleurtjes voor kleine projectjes in ons huis! Keukenkastdeurtjes, kleine krukjes en die mooie oude stoel.. Het liefst pakte ik toch weer de witte kwast. Maar bedacht me.


Op zoek naar het ultieme kleurtje geel en een mooi ijl kleurtje grijs en wit, wandelde ik eens door de tuin en nam wat takjes en bloemen mee naar de bouwmarkt. Je moest de jongen van de verfmengafdeling eens zien kijken: ‘mevrouw, u bent vast zo’n biotypje’, zei hij! Ik kon ‘m geen ongelijk geven, want wie doet dat nu nog meer met de half geplukte voortuin naar de bouwmarkt. Toch vond ik het een super goed idee, want heb een perfect kleurtje geel gevonden. Niet zo lafjes maar ook niet dat je meteen denkt: ik pak mijn zonnebril even..

Geel, zou je denken, ja éen van mijn lievelings…

‘Fiesta Latina’, ‘Summer picnic’ en ‘Fresh linen’: laat de zomer maar komen!

xo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren