Espadrilles! mijn favoriete zomerschoenen! En ook die van mijn zusje. In de zomer heb ik ze echt elke dag aan! En hoe leuk, we geven een paar espadrilles weg!

De espadrilles liefde begon toen we klein waren. Wanneer we in Frankrijk waren met onze pap en mam mochten we altijd een paar uitzoeken. En nu wij zelf ook vaak op vakantie gaan in Frankrijk kunnen we die espadrilles tik mooi in stand houden!

Even een give-a-weetje:

Het schijnt zo te zijn dat ze deze zomer in heel europa te zien zijn en het meest populair zijn in 2017. In Spanje worden ze ‘alpargatas’ genoemd. En in Frankrijk ‘espadrilles’. Ze worden al eeuwenlang gedragen in Spanje en Frankrijk en worden daar door zowel mannen als vrouwen gedragen. Ze komen oorspronkelijk uit de Pyreneeen en zijn gemaakt van katoen en canvas en de zool is van hennep- of jutetouw. Meestal zit er nog een zooltje onder van rubber. De zool van touw is het belangrijkste kenmerk van de espadrille.

Heb jij ze al, nee? elk strandmeisje needs’m!

HOE TOF DAN, we geven dit witte paar weg! Doe mee met onze giveaway via instagram, kijk op ons account hoe je dat doet.

We kochten een paar in onze maat, maat 39.

(Grrr als het jouw maat niet is)

Tot snel, we maken de winnaar bekend via Instagram!

xo Tin

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren