Het is alweer een tijdje geleden dat ik er was maar ik moet dit “happy adresje” in Amersfoort toch ècht even met jullie delen!! Helemaal nu de tijd van chocoladeletters en pepernoten weer aanbreekt.
Want wie wil er nou pepernoten, chocoladeletters, taai taai of borstplaat als je ook brownies, bars, cakes & overheerlijke pies kan eten?
En dan heb ik het nog niet eens gehad over de cookies, fudge & Jillicious boxen waar je iemand
(of jezelf ; ) eens heerlijk mee kan verwennen en/of verrassen.
Goed om te weten toch met de feestmaanden voor de deur!?Deze Redvelvet cake : een fluweelzachte chocolade cake die omhuld wordt door een heerlijke creamcheese topping is bijv.een èchte aanrader en niet aan te slepen….ziet er alleen al geweldig uit toch?

Milkbar Jillicious Goods is héél goed verstopt in een zijstraatje van de Arnhemsestraat
en vind je in Slijkpoortsteeg 5 (achter de Hema ; )
Een èchte secret hotspot dus maar wel in het hartje van Amersfoort.
Dus tijdens een shopdagje in Amersfoort ,of in je pauze, loop je op donderdag/vrijdag/zaterdag
(want dit zijn de dagen waarop de milkbar geopend is) zó even binnen.
Je kan hier je bestelling ophalen maar natuurlijk ook een kopje koffie of thee drinken met wat lekkers erbij, de vitrine ligt er vol mee : )
Lekker is in dit geval ècht een understatement, want de passie waarmee Jill bakt proef je nl. terug in al haar bakes…en zijn in één woord YUMMY !Voor Jill is bakken begonnen als een hobby die op een gegeven moment uit de hand begon te lopen.
Haar overheerlijke baksels maakte ze gewoon vanuit hun eigen huis en daarnaast werkte ze ook nog in de zorg.
Maar je snapt het al …de bakes van Jill kon niemand weerstaan en zo moesten ze op zoek naar een bedrijfspand waar ze alle ruimte en apparatuur bij de hand heeft .
Sinds 12 februari 2016 hebben Jill & partner Arjan hun eigen Milkbar geopend, een jong maar héél succesvol familiebedrijf dus.
Het leuke is dat Jill nu tijdens het bakken zèlfs nog tijd heeft voor een gezellig praatje met haar klanten maar ook tijd maakt samen met Arjan voor stagiaires van verschillende scholen uit Amersfoort .Even gluren door de vitine naar deze schattige Mini Me pies die gemaakt worden dankzij een toffe samenwerking met de bakkerij van de school “het Element”. Met een Jillicious recept gaan de leerlingen aan de slag met de bodem van de Mini Me’s.

Als de bodems klaar zijn, worden ze in de #milkbar verder gevuld en afgewerkt met heerlijke Jillicious curds, caramel, ganaches & meringue. Dit doen Jill & Arjan samen met een van de leerlingen. Zo leren zij hoe een product van A tot Z wordt gemaakt en doen zij ervaring op in een “echt bedrijf”.

Jill zegt: “Hoe tof is het om onze liefde voor onze producten over te brengen op de leerlingen én wij onze Mini Me’s weer kunnen aanbieden?” (LET OP: Alleen verkrijgbaar op vrijdag!)

Jill bakt tijdens mijn bezoek aan de #milkbar de sterren uit de hemel terwijl Arjan de klanten helpt die hun bestelling komen halen of voorziet van Jillicious koffie met lekkers.
Wat een vakmensen zeg : )
En wil je je bestelling liever laten bezorgen? Géén probleem Arjan zorgt er hoogst persoonlijk voor dat al die heerlijkheden worden bezorgd.

Kijk eens wat een prachtige doosjes met lekkers? Daar word je toch helemaal “happy” van?Kreeg voor mijn boys een heerlijk doosje met een mix van verschillende brownies mee…favoriet van the kids volgens Jill. Nou wij snappen waarom!!AT je last een heerlijke brownie of red velvet taart bij een van de gezellige horeca gelegenheden in Amersfoort? Dan kan het héél goed zijn dat ze door Jill gebakken zijn. Want Jillicious Goods is inmiddels vaste leverancier van veel verschillende horeca en bedrijven in Amersfoort.
( o.a. Hey! Pannenkoek, Landwinkel De Kastanjeboom, Bij Daphne in de Kas ,Vest Informatiebeveiliging, Phonehouse, Gemeente Amersfoort en Eigenhuis Keukens)

Geef deze tip dus zeker door aan je baas…want Jillicious Goods zijn geweldig tijdens bedrijfsfeestjes, jubileums, verjaardagen of als overheerlijk Kerstkado. Eventueel nog extra bijzonder met eigen logo of persoonlijke boodschap.

Lastig kiezen uit al dit lekkers?
Met een cadeaubon van Jillicious goods mag de ontvanger zelf lekker kiezen en zit je dus altijd goed.
Het wordt meteen mooi ingepakt!Voor alle mogelijkheden, voorwaarden en vragen hierover kan je contact op nemen met Jill & Arjan
Of je brengt meteen een bezoekje aan de #milkbar.

Nog even alles op een rijtje!
Adres:
Jillicious Goods #Milkbar
Slijkpoortsteeg 5
3811 DL Amersfoort
033 4668433

De milkbar is geopend op donderdag, vrijdag & zaterdag: 10.00u-17.00u
en van maandag t/m zondag kan je terecht in de webwinkel op
www.jilliciousgoods.nl

Jillicious Monday!!