Ja, we zijn er vroeg bij dit jaar!
Kerstkaarten, meestal zijn we te laat is er nergens meer een leuke te vinden!

We vinden het sowieso wel een uitdaging om mooie te vinden zonder dat het meteen te kitsch- of sprookjesachtig is!

Op zoek gingen we naar kaarten met mooie quotes en wat werden we blij van de kaarten van Lizet Beek! Eenvoudig zwartwit geschreven op mooi stevig papier. (en sorry Lizet maar de kaarten van Miekinvorm, Sukha en mevrouw Knot vinden we ook erg leuk;)

Maar goed! Jij, Lizet, hebt een hele toffe Black Friday actie, morgen dus! Allemaal hop naar de Lizet Beek shop!

Ook best een leuk menukaartje zo!

Kerstkaarten stuur je naar voor jou bijzondere mensen en het mag er best lief en feestelijk uitzien. Bevestig met mooie klemmetjes een takje winters groen aan het kaartje. Koop net wat grotere enveloppen, bijv. A5 kraftenveloppen. Die kochten we bij Hema. Evt, verkoopt Lizet ook mooie gouden klemmetjes en kerststickertjes.


Vast een Happy Friday!

xo Tin

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren