Samen lunchen!
Wat fijn dat daar de vakanties ook voor zijn.

 

Vorige week was het nog meivakantie, maar we hadden al best weer een druk weekje. De kinderen waren nog wel allemaal vrij dus we besloten 1 dagje in de week te plannen om elkaar te zien!
Wat heerlijk als Lee en de kids deze kant op komen, ik haalde allerlei lekkere spulletjes in huis om samen te lunchen, vrolijke verhalen te horen en die lachende met Nutella-besmeerde mondjes te zien. Ondertussen maakte ik wat foto’s om deze week even van na te genieten.

Door de weeks aan het werk, de kinderen tussen-de-middag op school, zo gezellig om dan nu midden in de week extra gezellige en leuke broodjes te maken en samen aan tafel te zitten! In plaats van alles snel snel.
We lieten de kids lekker hun gang gaan. Ze hebben er niets aan als er telkens een mama en tante op- en aanmerkingen maken, haha!
Wat een creatievelingen, we maakten de lekkerste combi’s.

De leukste vond ik de combi van Dico, die chocola met aardbei en kokos zelf bedacht! Ach, ik vond de smiley van Timber ook zo lief.
Berensnoetjes met pindakaas, banaan en zwarte bes, ook grappige mannetjes met haar van veldsla en ogen van cherrytomaatjes. Ze kwamen allemaal voorbij.

Jaaa, neem maar een heele grote hap, Zo groot als je kunt!

Altijd even gekke bekken trekken!

Lee en ik zijn helemaal weg van de bietenspread, radijsjes erop yummmm.

We hadden zoveel plezier samen om deze te maken en op te eten!!!

Ga je nog lunchen dan eet smakelijk!

En happy Monday!

xo Tin