Na een heerlijke (te warme) ochtendwandeling op Landgoed Hoekelum
was dit een hele fijne verrassing!

Jaaa, weer een mooi gebied gevonden om te wandelen, niet ver van huis, waar ook de honden mogen loslopen!
Landgoed Hoekelum, echt om de hoek,  twintig minuutjes rijden is weer zo’n plek.

Na onze wandeling vlakbij de auto gekomen, zagen we ineens een mooi boerderijtje in de verte. Beetje dichterbij gekomen ontdekten we een leuk terras. Met vintage stoelen, kleurrijke verfgebladderde tafeltjes, gehaakte lampenkapjes, weckpotten met bloemetjes op elke tafel.
Wauw, dat was even gezellig. En meteen een happy adresje gevonden voor ons blog!

Cappuccino kregen we in oma’s kopjes en we bestelden zelfgemaakte appeltaartjes met slagroom. Honden zijn meer dan welkom, dus Skippie kreeg, nog eerder dan wij de koffie, al een lekker koekje van het koffiemeisje, een bak water staat daar sowieso klaar! Dikke pluim voor jullie!

 

Natuurlijk ook een leuk uitje voor in de vakantie. Lekker wandelen onder de koele bomen van het landgoed, beetje kliederen en spelen in een klein beekje en daarna gezellig naar het terrasje van koffiekamer Hoekelum.

Ook hun website is even leuk om te bekijken, hieronder vind je de info:

Edeseweg 122 Bennekom
www.hoekelum.nl

Hele fijne week en maandag weer! xx Tin