Als blije meisjes liepen wij er gisteren rond: de Show up! showup
Heel inspirerend als je van mooie woondecoratie houdt! Koken, gadgets, kinderspullen, stationairy, boeken, tassen etc..

En oh, wat een foto’s hebben we gemaakt. We maakten dus een selectie van de merken die ons het meest bijbleven en die wij zelf ook mooi vinden!

Studio Harm en Elke, prachtige handgemaakt porselein en zo kleurrijk. Echt een eyecatcher als je binnenkomt, want ze staan meteen in het begin van de beurs.

Wij zijn helemaal WEG van de tassen van Keecie, die lichtroze is net nieuw. Prachtig die print aan de binnenzijde. Hier is Keecie aan te herkennen. Al hun prachtige tassen, portemonnees etc.. zijn voorzien van een mooie print.

Mooie Turkse hammamdoeken, geweven in Turkije met een IJslands motief. Het is een IJslands merk! Takk home


Engel. is niet te missen, zulke kleurrijke tassen voor kinderen! Te leuk!

Yes Uitgeverij Snor! met de leukste boeken. Instaproof is 1 van de nieuwste.

Mooie verzorgingsproducten van Uashmama. Het merk die ook het washable papier heeft!

We werden vrolijk onthaald bij Jurianne Matter! En als ‘paper-lovers’ zijn wij natuurlijk de grootste fan! Kijk die drijvende bootjes, en die leuke gekleurde huisjes…

Prachtige ophangsysteem/lijsten van Moebe. mooi mooi mooi!

Tinne and Mia, we love youuu! Tassen, verpakkingsmaterialen. Alles helemaal onze smaak. De nieuwe kleuren zijn fantastisch! Van elk eentje graag 😉

Prachtig vinden wij de naturellen collectie van Anne-claire Petit. De grote dierenkoppen aan de wand, de gehaakte schaar etc.. wij vinden het niet alleen voor kinderen.

Kijk, de herfstkrokussen sierden elk tafeltje in het restaurant!

 

French Toast kenden wij nog niet! Met de Lazies, deze bloem-en plantenbladeren zijn van hout en in mooie tinten geverfd. En staan altijd mooi te zijn.

Verrassend leuk deze kratjes in MOOIE kleuren van Lillemor. Wat een idee om ze eindelijk in mooie kleuren te maken.

Hé kijk, de bubble buddy! we vonden vooral die gekleurde flesjes leuk 😉

En last maar not least… Mo man tai De kaarsen vonden wij altijd al mooi, maar ze hebben nu van die geweldige pop-up bloemen!

Wij mochten er vorige week al eentje maken en gisteren op de Show-up gaf Ulrike ons een pakketje mee voor een give-away!! Je kan meedoen via Instagram. instagram
Ben je een papierliefhebber en houd je van bloemen en knippen/plakken doe dan mee. Voorwaarden worden straks op instagram gezet.

Hopelijk hebben jullie nu kunnen meegenieten! Happy mondayyy, Tin