Afgelopen week was er de Kreadoe 2018 het grootste DIY event van Europa op de jaarbeurs in Utrecht.
Gister op zondag waren Tin en ik daar op de bloggers/vloggers spot …TOF!!!
Onze dag begint op de roze loper die ons naar de persruimte leidt en met onze perskaartjes om en de fotodagkaart op zak vertrekken we naar de bloggerspot.
Daar hebben wij van de bloggers de eerste “shift” we starten de dag met een heerlijk bakkie ; ) Mensen die van fotografie houden of met het idee spelen een eigen blog te beginnen kunnen hier terecht voor tips en kunnen aan ons en de andere bloggers vragen stellen. Wij werken alvast aan een blog.

Daarna gaan we samen de beurs op om plaatjes te schieten.
Wat is er véééel! Stands met de mooiste materialen en leuke beursaanbiedingen. Een creatieve workshop volg je op het workshop plein. Van macramé en handettering
tot het maken van een leren buideltasje voor je sleutel. Het cupcake theater liep storm alle workshops zaten vol geboekt…wat wil je met al dat lekkers!!

De beurs is niet alleen leuk voor creatieve mama’s, voor the kids is er genoeg te doen.
Er is een kidsplein, een puzzelspeurtocht en een springkussen een kleurhoek en genoeg leuke workshops voor hen om uit te kiezen! Natuurlijk mag een lekker ijsje niet ontbreken;)

Ook op het gebied van haken en breien met de bijbehorende boeken is er meer dan genoeg te vinden op de beurs en héél veel inspiratie : ) En wat een prachtige stand en DIY pakketjes had DLS!

Terug bij de bloggerspot ontmoeten we nog de leuke dame van Charlingual
Die net een punch needle setje aan het uitproberen is !

En de leuke dames van scheepjeswol! Nog een laatste rondje beurs om ook even de grote scheepjeswol stand op te foto te zetten en kennis te maken met de scheepjes auteurs.

Wij zijn fan van de dierencapes van Hedy Kunst-Drost zo tof en heeerlijk zacht!

Natuurlijk nog een stopje bij Innocent. Kijk hier maakt Tin gezellig een praatje met de lieve oma’tjes en zet ze meteen op de foto. Ze doen mee met de breicampagne van innocent drinks.Elke winter breien ze samen met het Nationaal Ouderenfonds en honderden andere breiers in Nederland kleine wollen mutsjes voor op de smoothies. Ze doen dat om de aandacht te vragen en geld in te zamelen voor eenzame ouderen in Nederland.
Kijk vooral eens op de site of doe mee je kan zelfs een digitaal mutsje breien als je niet zo handig bent!

Wij vonden het een feestje zoveel creatieve mensen bij elkaar, leuk om mee te maken zo’n dagje Kreadoe beurs! De DIY kriebels komen hier alweer opborrelen!!

Happy Monday : )
X lee en Tin!