Wauw, wat een fijn weer hebben we gehad afgelopen dagen. We moesten eruit, lekker frisse lucht happen! Na even wat speuren ontdekten we een toffe app! Eentje met prachtige natuurwandelingen. We hebben er meteen een paar gewandeld. En hoe leuk is het dan de wandeling te beëindigen bij een te gek koffietentje. Of zeg maar kas!

Waarschijnlijk onder de ‘echte’ wandelaars en fietsers wel bekend, maar door ons pas ontdekt: een app met de mooiste natuurroutes van natuurmonumenten. Heel eenvoudig werkt het. Ik ga het niet eens uitleggen 😉 Voor wie ‘m nog niet kent, en je houdt van wandelen en fietsen, meteen downloaden en uitproberen! Gratis hoor 😉

We begonnen op hemelvaartsdag en kozen de wandelroute Posbank. Bij deze route vertelt een gids op verschillende punten iets belangrijks of een leuk wetenswaardigheidje. Dit is niet bij elke route. Maar elke route die we deden was zo mooi. Veel wandelroutes zijn uitgezocht door boswachters, die weten de mooiste paadjes. Je ziet ook precies waar je bent en hebt meteen door wanneer je fout gaat.

Ook de route bij Wolfheze was fantastisch en meteen 10km in de benen. De laarzenroute bij Zwolle gaan we binnenkort doen en dan daarna nog een keertje gezellig een broodje doen bij de Kas van Kaat.

de app heet: NatuurRoutes en is knalroze

We waren al eerder bij de kas van Kaat geweest. Maar op zondagmiddag zijn ze niet open, dus nog een poging! Kijk mee en beleef het sfeertje mee:

mijn rabarbertaartje was yummm

Leuk hé! echt mooi plekje. Ook heel geschikt voor kinderen want er is een speeltuintje en fietsjes, ze hoeven niet braaf aan een tafeltje te zitten en er zijn ook grote picknicktafels buiten de kas. Check voor je gaat even de openingstijden. de Kas van Kaat

Weer leuks om uit te proberen voor jullie! Hopelijk komen er nog veel zomerse dagen,

Happy Monday allemaal! Liefs Tin