Als je taartjes haalt bij Hemels dan moeten daar natuurlijk mooie caketoppers op! Niet omdat ze er niet prachtig uitzien, maar om het gewoon nog feestelijker te maken.

Afgelopen week was ik jarig! Lee bracht heerlijke zelfgebakken blondies toen ze maandag even kwam. Zie vorige blogpost! Maar afgelopen zaterdag vierden we een echt feestje!

Op zoek naar caketoppers scrolde ik op ons eigen blog voor een DIY ideetje, haha! ik vond die lente kransen van Lee zo leuk , kransen van ijzerdraad met vilt en ik besloot dat die grote kransen in het klein wel erg leuke caketoppers zouden worden.

Wij vinden ze leuk, jullie dan!?

Het enige wat je nodig hebt: mooie kleuren vilt, gekleurd ijzerdraad en tangetje, lange satehprikkers en schilderstape om de prikkers te bevestigen aan het kransje.

Knip een stuk ijzerdraad af die een cirkel maken zo groot als je de caketopper krans wil. Rijg de vooraf geknipte figuurtjes eraan met kleuren die je mooi bij elkaar vindt passen. De prikker bevestig je dmv de schilderstape aan de zijkant van het kransje. Ik plakte het vast op het punt waar je de twee uiteindes van het ijzerdraad aan elkaar vastmaakt.

De DIY die Lee maakte met de lentekransen vind je HIER! met beschrijving!

deze cutie PIE kwam helpen om de prikkers erop te doen! om op te vreten, he?!!!
zoooo lekker! triple chocolate!

Heerlijk!!!!!!!!!

Bij Hemels kocht ik deze mooie creatie! www.hemelslekker.nl

Heb je meteen een happy adresje voor als je eens in Arnhem bent. Ook lekker voor ontbijtjes en lunch!

Er zijn geen leftovers. Dat begrijp je denk ik wel! hihi

Happy Monday allemaal!! Xx Tin