Afgelopen vrijdag gingen wij naar de vtwonen en designbeurs! met natuurlijk weer een volle agenda in ons achterhoofd konden we lang niet alles bekijken maar onze favorieten hebben we gehad!

Eenmaal aangekomen in Amsterdam op deze regenachtige vrijdag was het heerlijk om binnen rond te stappen! Leuke mensen ontmoeten en mooie dingen bekijken behoort zeker tot éen van onze favoriete bezigheden 🙂

We begonnen bij VTwonen met dit jaar een mega huis, zo leek het, maar het waren 3 huizen. Wauw. Vervolgens het Ariadne huis verrassend vintage! In die badtub willen wij wel heerlijk badderen. Een paar kleinere stands en leuke merken waar we langsliepen en ons opvielen. Natuurlijk waren we ook benieuwd naar de stijlkamers van Flexa, die waren dit jaar zo klein als een poppenhuis! echt super cute! en de kleur van het jaar: tranquil dawn.

Bij elke foto die we zo laten zien zouden we wat kunnen vertellen, maar we hebben zoveel foto’s dat gaat jullie echt vervelen, want plaatjes kijken is natuurlijk het leukst.

Let op de materialen, die prachtige natuurtinten, de vele droogbloemen! Wie nu nog geen mooie droogbloemen thuis heeft loopt achter, hihi!! *knipoog*

We hebben genoten, kijken jullie mee?

vtwonen

Wat je tot zover hebt gezien is allemaal vtwonen.

vtwonen viert feest met H&M
vtwonen viert feest met eijerkamp
Ariadne at home huis
Wieuw, wat mooi!

Landelijk wonen huis
mooie pampasgrassen!

prachtige licht stand van studio by Sidde
kijk nou!
papier en verf
En ja wel daar is tieee: de nieuwe kleur voor 2020, tranquil dawn, flex
dit zijn dus heus ieniemini stijlkamers, zo mooi gedaan! onder andere van @enter_my_attic &juudithhome
en de afsluiter! Be a dreamer! merk weten we niet meer…

Als je niet naar de vtwonen en designbeurs kon gaan hebben we je hopelijk blij gemaakt met deze foto’s, lekker veel kijken!

Liefs Lee en Tin