Happy nieuw jaar allemaal! We beginnen dit nieuwe jaar kleurrijk in een heel mooi straatje in Parijs.

rue Cremieux Paris

Op doorreis naar Nederland vanuit Zuid Frankrijk maakten we een vrolijke stop in Parijs, op zoek naar het kleurrijkste straatje! Rue Crémieux.

rue Cremieux Paris

Het was even een gepuzzel om er te komen omdat het openbaar vervoer in Parijs staakt en er eigenlijk maar 1 metrolijn werkt. Maar het is gelukt 😉

Rue Cremieux ligt in het oostelijke deel van Parijs, het makkelijkst bereikbaar met metrolijn M1 (gele lijn) stap uit bij halte Gare de Lyon. En ga te voet verder. Ongeveer 10 minuutjes lopen. Ik gebruikte google maps op de iPhone om Rue Cremieux te vinden.

Het was een grijze druilerige dag in Parijs toen we nieuwsgierig naar het straatje toeliepen. Maar echt, als je de hoek van de straat bereikt word je beloond, wat een vrolijk gekleurde straat. Zo leuk!!

rue Crémieux Paris
als ik wist dat mijn man af en toe een fotootje van me maakte, had ik een snoezig bijpassend rokje aan gedaan! 😉

Voor welke kleur zou jij gaan? Ik ben in dubio. De gele en koraalroze vind ik het allermooist!

Het is trouwens een populair straatje er waren veel instagrammers die selfies etc. maakten. Ik ben er met mijn camera zoveel mogelijk omheen gezeild. Heel graag zou ik in de zomer nog eens terug gaan, als alle planten en bloemen bloeien. Alhoewel de kleuren nu wel heel goed tot hun recht komen met donker winterweer.

rue Cremieux Paris

Rue Crémieux is dus een vrolijke aanrader voor jouw citytrip naar Parijs.

Een kleurrijke happy monday allemaal! Bisous, Tin