Maak ook deze macramé lepels! met macramé handvat. Dat staat toch superleuk tijdens een feestje of etentje allemaal in mooie kommetjes of schalen!

Dit oogt zo mooi naturel! die houten lepels en het lichte koord. Ja, ik geef toe het is misschien niet zo handig want niet vaatwasserbestending. Maar je hebt zo wel een originele lepel. Haha wel even met de hand afwassen, is niks mis mee 😉 en natuurlijk ook leuk om zo’n setje kado te geven.

Wat heb je nodig:

  • houten pollepel met ronde steel
  • macramé koord

Hieronder de werkomschrijving in beeld. Het is een eenvoudige knoop die je telkens herhaalt totdat je de lengte van het knoopsel mooi vindt. De draaiing die je ziet ontstaat vanzelf.

Knip een stuk koord af van minstens 1.50mtr. Maak een lus onder de lepel. Het uiteinde van het koord dat onder het andere ligt pak je op en haal je over de steel en steek het in de lus aan de andere kant van de steel. Trek strak aan. En herhaal dit.

Happy monday allemaal! maak er een mooie week van, x Tin