Wat een heerlijk begin van de voorjaarsvakantie! Gister vierde ik mijn verjaardag namelijk in een heuse Botanische kas ‘De Wintertuin’ van wel 100 jaar oud! Wat een beleving: )
Deze voormalige tropische kas in Baarn blijkt een geweldige plek voor een feestje:
een heerlijk lichte en open ruimte èn een heleboel lekkers op de kaart!

Ja, zelfs met dat weer van gister was het er heerlijk toeven. De heaters zorgde voor een behaaglijke warmte en de grote palmboom gaf de kas een tropisch tintje.
Terwijl de regen met bakken tegelijk uit de hemel kwam zaten wij heerlijk droog en warm in de kas.

Met mooi weer is het natuurlijk geweldig om even het Cantonspark in te wandelen, maar dat wandelingetje sloegen wij nu even over.
Jammer, want er is ook een heel leuk IPad spel in het Cantonspark: ’Het Mysterie van de Botanische Tuin’. Een spel voor oudere kinderen en volwassenen. Ook voor de allerkleinsten(4-8 jaar) is er een parkspel waarbij ze na afloop een heel leuk klein kasje meekrijgen. We zagen de kasjes bij andere gasten voorbij komen…

Alhoewel er ook twee escape rooms beschikbaar waren hielden wij en onze kids het bij de (bord)spelletjes. We hadden elkaar al zo lang niet gezien dat er genoeg was bij te kletsen ; )
Natuurlijk wel met een lekker drankje en hapje erbij!

Ook Timmy voelde zich weer helemaal jarig, hij werd ook ontzettend verwend met kadootjes en vuurwerk op zijn red velvet taartje !

Na de taart, koffie/ thee borrelden we nog even gezellig. Een ruime keuze aan borrelplanken en voor de kids hun lieveling chippies : nacho’s met gesmolten kaas!

Een gezellige boel daar in de kas en een fijne informele sfeer waar kids lekker hun gang kunnen gaan. Genoeg ruimte om lekker te spelen en heel veel gezellige plekjes tussen het groen.

Ja en kijk eens naar de grote ‘levende’ wand, gaaf hè? Allemaal plantjes!
Heerlijk al dat groen, de mega grote palmboom was favoriet bij de jongens. Daar hoort natuurlijk even een kiekje bij onder de palmboom ; )

De tijd vloog om op dit ‘happy adresje’ het werd al donker toen we weggingen.

Nog even een laatste fotootje van de mooie Botanische kas.

Hier komen we zeker terug! Wij zien ons straks wel zitten op het terras van de kas. Heerlijk in het voorjaar of in de zomer met uitzicht op het Cantonspark! En de kids lekker spelen in het park : )

Dit adresje is er eentje voor je ’to-go’ lijstje!

Je kan er terecht voor:
Lekkere koffie & bijzondere thee
Lunch
Afternoon Tea
High Wine

Je kan reserveren voor groepen eventueel in combinatie met een van de spellen.

Gegevens van dit ‘happy adresje’
Wintertuin Experience
Bevindt zich in: Cantonspark
Adres:
Heemskerklaan 25 Ingang via Park, Abel Tasmanlaan
3742 AK  Baarn

De website van de wintertuin vind je hier . De Wintertuin is ook telefonisch te bereiken op:
Tel.: 035 5337176

Wij gaan hier genieten van de voorjaarsvakantie!

Happy monday : )

X Lee.