We hopen deze zomer mooie happy adresjes met jullie te delen! Als je op fietsafstand van deze prachtige tuin woont, gelegen in een mooi wandelgebied, waar iedereen welkom is, ook honden! met kabbelende beekjes, vlinders en zoemende bijen… dan is dit met recht ons eerste zomerse happy adresje!

Tuin de Lage Oorsprong Oosterbeek

Maar ook als je niet op fietsafstand woont! Er zijn meerdere wandelroutes in de omgeving om er een dagje voor uit te trekken. We werden vrolijk ontvangen in de tuin. Het was afgelopen week de eerste week sinds corona dat de tuin geopend was. We zagen meteen mooi hoog gras en idyllische katoenen parasols met houten en rieten terrasjes. Zo neergezet tussen het gras dat de bezoeker zich in deze tijd veilig voelt om van een heerlijk drankje te genieten..

Eerst maar eens een rondje lopen voordat we op deze warme dag een lekker fris appelsapje bestellen.

Tuin de Lage Oorsprong

Verzorgde tuinkamers en de oude muurtjes zijn helemaal begroeid met klimrozen, overal! door de hele tuin ruik je ze. Kijk hierboven zo’n leuk bankje verscholen tussen de bloemen.

Midden op het terrein staat een prachtige kas! Er worden feesten gehouden, familiebijeenkomsten en bruiloften.. Eventueel kan je er als bezoeker ook gewoon even zitten als er geen feest is. Overal in de tuin zijn leuke zitjes geplaatst waar je fijn even een boek kan lezen, om je heen kan kijken en kan genieten van de rust.

Vlakbij dit plekje is ook het groene amfitheater waar op zondag mooie verhalen worden verteld of prachtige muziek wordt gespeeld.

Ooievaarsbek blauwe geranium ‘Johnson’s blue’

Flower confettiii! de mooiste confetti die er is. Die paarsblauwe kleur is zo mooi.

fruit leibomen!

prachtige doorkijkjes en begroeide bogen overal! En straks in de zomer volop mooie bloemen en bessen om te plukken.

bloeiende bieslook

Echt weer een mooie toevoeging aan onze happy adresjes! Snel maar wat plannen, bekijk wel even de openingstijden op de site want de tuin is niet elke dag geopend:

www.tuindelageoorsprong.nl

Alvast genietse! en een happy monday! Xx