Wat een leuke plek! Een oud waterpompstation is omgetoverd tot een hip, licht restaurant.

….onderweg vanuit Nijmegen werden we getipt door Lydia van Kleine Zwaan: Ga even langs Stroom in Lent! nu verwacht je in zo’n dorpje niet een hotspot zoals deze tegen te komen. Wat een fijne plek. Heerlijk licht en hip ingericht. Vriendelijk personeel die meedenkt welk frisdrankje er het meest fotogeniek uitziet en de menukaart is om te smullen.. de hapjes dan, hihi. We moesten natuurlijk wel plaatjes schieten voor ons blog. Want deze plek is echt een ‘happy adresje’! Kijk je mee?


Leuk he?!! Dus ga je een dagje Nijmegen doen, of misschien wel een bezoekje brengen aan de mooie winkel Kleine Zwaan, dan is dit een perfecte locatie om even gezellig wat te eten of te drinken. Vanaf beide adressen nog geen 10 minuten rijden.

Dit is het websiteadres: stroomlent.nl

Een fijne dag allemaal! Xx Tin