Category

Happy adresjes

Happy adresjes, Lifestyle

thee-pluktuin De Bosrand | happy adresje | happy monday

Wat een happy adresje is dit! Pluktuin De Bosrand. Samen met nichtje Juul ging ik een middagje fotograferen en we ontdekten dit fijne plekje. Wat een mooie omgeving! We plukten kruiden voor in onze thee, stelden een prachtig boeket samen en fotografeerden met op de achtergrond het geluid van wel duizend vogels. Kijk je mee naar de foto’s?! Dan wil je er beslist ook een keer heen.

Continue reading
Happy adresjes, Lifestyle

Bij de Tuinman |eten & drinken| happy adresje!

We hebben er weer eentje: een ècht happy adresje! Verscholen in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei, op buitenplaats de Hoorneboeg ligt restaurant Bij de tuinman! Met een heerlijk terras, kas, moestuin èn ook nog eens geweldige buren!

Op het pleintje bij het restaurant zit nl. Elegast ciderij! Waar de heerlijkste cider (in wel 8 smaken) nog ambachtelijk gemaakt wordt en dat mag zeker geproefd worden ; )

Continue reading
Happy adresjes, Lifestyle

bij Bert aan zee| happy adresje |Zoutelande

Hoewel de zomervakantie voorbij is en we alweer een hele school/werkweek achter de rug hebben, hadden we dit weekend toch een soort van mini vakantie Bij Bert aan zee…..in Zoutelande!

Wat waren ze benieuwd die jongens van mij, voor het eerst van hun leven naar Zeeland , de àller eerste keer! En wat vonden ze het leuk!!
Ook voor mij de eerste keer in Zoutelande, ja ècht ; )

Kijken jullie mee naar de foto’s?

Continue reading
Happy adresjes, Lifestyle

Kleine zwaan | nieuw adres| sneak peek

We moesten even zonder doen ivm. de verhuizing maar morgen is het dan zover.
Kleine Zwaan opent voor het eerst haar deuren op het nieuwe adres aan de van Peltlaan 148 in Nijmegen.
Wij konden niet wachten om in het geweldige nieuwe pand te kijken. En hoewel zus Lydia en haar team nog druk zijn om de laatste puntjes op de i te zetten mochten wij (bofkonten) alvast een kijkje nemen in de nieuwe winkel vol moois.
Natuurlijk ging de camera ook mee ; ) een echte sneak peek dus…gluren jullie mee?

Continue reading
Happy adresjes

strandpaviljoen | ZUID Amersfoort| happy adresje

Wij worden altijd zo blij van het strand en de zee, we willen er het liefst elke dag wel even rondstruinen.
Maar ja, dat gaat natuurlijk niet altijd…plekjes die ons aan het strandleven doen denken zijn dus altijd welkom en krijgen dan ook meteen de stempel ‘happy adresje’.
ZUID coffee, food & goods is er zo eentje! Een strandpaviljoen in Amersfoort zuid een toffe plek met dat echte strandgevoel.

Continue reading
Close