Happy haaaappy new year! Het mooiste dat vorig jaar in ons leven kwam was onze Katie! en natuurlijk was het eerste wat we deden dit nieuwe jaar een hele, fijne, dikke wandeling met z’n allen maken.

Onze pup is een heeeel levendige hond! alles en iedereen is leuk en buiten is niets te gek! ze springt als een hert door het bos, plonst in het water en vliegt weer op de kant. Sleept grote takken mee en draait als een klein tornadootje door de heide. Met andere honden vergeet ze ons nog weleens en terwijl ze ook een chip heeft, vind ik het nu een fijn idee dat ze zo’n mooie pet-id om haar halsband of tuigje heeft.

Ze doet haar naam eer aan! Kate, Katie Keeeetje! En die naam hoort natuurlijk op zo’n prachtige pet-id. Door Leen dutchdesign werden we verrast met zo’n mooie hondenpenning. De penning is een soort kommetje waardoor de inscriptie minder snel slijt. Ik heb ons telefoonnummer erin laten zetten.

I’m pretty and I know it! Toen ik deze pet-id bij Katie om deed gedroeg ze zich ineens als prinsesje 🙂 nou alleen op de bank dan! haha

pet-id Leen dutchdesign

Wat is ze mooi he!!!

We ontvingen de pet-id mooi verpakt met superleuke doggie kaartjes…

Ahhh het is zo’n mooi hondje, ik ben superverliefd en iedereen om haar heen…

Fijne start allemaal van dit nieuwe jaar allemaal en maak heeeelveel wandelingen met je lieve hond!

Happy new year hugs van ons! X Tin