We zijn terug van een superfijne, zanderige vakantie met onze lieve golden! en wat hebben we allemaal genoten! ik heb de foto’s gemaakt met mijn iPhone XR,

We gingen op pad met onze VW-bus! wat een vrijheid! Katie is net als ons een avonturier, het liefst altijd buiten en op pad. Je begrijpt dan ook dat we nu flink aan het ‘afkicken’ zijn. Even een leuke blogpost maken van de vakantiefoto’s met een lekkere cappuccino helpen daar dan wel bij (maar dan zonder pain au chocolate) 😉

in de picknickmand zitten ook lekkere brokjes voor Katie en haar eigen bak gaat mee!
overal pootafdrukken van Katie 🙂

tips met je hond onderweg:

  • voordat je een lange rit maakt, neem de tijd om van te voren even goed met de hond uit te gaan, zodat ze even wat energie kwijt zijn en hun behoefte kunnen doen.
  • neem genoeg water mee voor de hond en een handige waterbak, wij namen gewoon de lichtgewicht bak mee waar Katie altijd uit drinkt. Bied tijdens elke stop water aan.
  • stop regelmatig zodat iedereen de ‘pootjes’ kan strekken. Let op, bij P-plaatsen langs de weg ligt vaak veel rommel, je wil natuurlijk niet dat je hond iets vaags eet waarvan ze misselijk worden.
  • lijkt de hond onderweg in de auto wat gestresst, blijf rustig of check je eigen gedrag. Misschien heb je te harde muziek aan of doe je paniekerig omdat je de weg niet weet, dat kan allemaal effect hebben op je viervoeter.
  • ik vind het een veilig idee dat mijn hond een halsband met telefoonnummer om heeft.

Oja voor ik het vergeet! het is vandaag dierendag, geniet ervan met je lieve huisdier

happy monday! Xx Tin een een snuit van Katie 😉