We hebben er weer eentje: een ècht happy adresje! Verscholen in het bos aan de rand van de Hilversumse Hei, op buitenplaats de Hoorneboeg ligt restaurant Bij de tuinman! Met een heerlijk terras, kas, moestuin èn ook nog eens geweldige buren!

Op het pleintje bij het restaurant zit nl. Elegast ciderij! Waar de heerlijkste cider (in wel 8 smaken) nog ambachtelijk gemaakt wordt en dat mag zeker geproefd worden ; )

Natuurlijk keken we even in en om het schuurtje waar het allemaal gebeurt ; )

In dit blog vind je dus eigenlijk niet één maar twee happy adresjes.
Zo grappig dat je soms dichtbij huis, redelijk dicht in elk geval, nog adresjes tegenkomt waar je niet eerder van gehoord of geweest bent!
Hilversum ligt toch eigenlijk om de hoek bij Amersfoort maar kwam @bijdetuinman bij toeval tegen op insta. Was meteen nieuwsgierig. Dus ja nu het weer kan, besloot ik daar zo snel mogelijk eens een kijkje te nemen.

Geen spijt van hoor!! Reserveer hier gerust een plekje op het terras, in de tuin of onder de fijne tent waar je zelfs met een drupje regen heerlijk droog zit!

Omringd door groen (met genoeg afstand tussen de tafeltjes en zitjes) èn met uitzicht op de moestuin is dit in een woord : GEWELDIG!!!

En ja, de kas ook daar kan ik kort over zijn, een pláátje gewoon! Prachtig gerestaureerd, die zou ik wel eens willen afhuren voor een groepsdinertje als het straks weer mag natuurlijk…

Wat een fijne plek dit!

Hieronder zie je de oude tuinmanswoning , nu het restaurant.; )
Helaas was die nog gesloten ivm corona maar deze gaat zodra het kan weer open, natuurlijk gaan we er dan een kijkje nemen.

In de keuken wordt er ook gekookt voor de gasten van de andere locaties op De Hoorneboeg. Er zijn namelijk een heleboel plekken op de Buitenplaats, plekken die je kan huren.

Van groene werkplekken en plek voor trainingen en events tot ruimtes voor inspiratie en themadagen.
En er is zelfs plek voor meerdere dagen waarbij je kan overnachten op De Hoorneboeg. (Voor meer info kijk op dehoorneboeg.nl )

En alles mooi in het groen…

Bij de tuinman, verzorgt dus het eten en drinken voor alle gasten op de Hoorneboeg. Een hele klus! Daarom kan je voorlopig alleen in het weekend van 09:00-20:00u. Terecht Bij de tuinman, voor een ontbijt, lunch, borrel of diner !

Geniet van de heerlijkste vega gerechtjes met groenten en ingrediënten (zoveel mogelijk) uit eigen moestuin of bij kwekers uit de buurt.

Natuurlijk zijn er ook drankjes. Van koffie en thee tot wijn en tuincocktails, bio frisjes en natuurlijk de appelcider van de buurman ; ) Elegast.

O ja, je kan nog terecht voor een afhaalmenu en een rondje bij de tuinman. Een wandelroute die start bij de tuinman met een goede kop kofiie /thee met taart of cake. Voor onderweg krijg je dan een lekker & gezond lunchpakketje mee.

Wandelen op de Hilversumse Hei

Héél binnenkort komt er voor de donderdag en vrijdag een mooi NIEUW koffie To Go plan, daarover vertellen ze binnenkort meer. Dus hou de site goed in de gaten en volg @bijdetuinman als je op de hoogte wilt blijven!

Hoe kom je Bij de Tuinman ?

Hierbij de adres gegevens van Bij de Tuinman.
Voor een uitgebreide routebeschrijving kan je drukken op de link onder de adresgegevens.

Bij de Tuinman
Eten en drinken op De Hoorneboeg
Hoorneboeg 4
1213 RE Hilversum

Navigatie: De Hoorneboeg, Hilversum

bijdetuinman@dehoorneboeg.nl
035 – 206 23 3
3

Link naar routebeschrijving.

De gegevens van de buurman: Elegast ciderij
De Hoorneboeg
Hoorneboeg 5
(Navigatie: Buitenplaats De Hoorneboeg)
1213 RE Hilve
rsum

info@dehoorneboeg.nl

035 – 206 25 35 – De Hoorneboeg
(op werkdagen tussen 9 en 13 uur
)

Sla deze twee happy adresjes zeker even op!

We hopen dat jullie net zo ‘happy ‘worden van deze adresjes als wij !
Ga je ook? Deel vooral even een fotootje op insta met de #happyadresje dan kunnen we lekker meegenieten : )

Geniet van het mooie weer mensen en happy monday!

X Lee.