Yes! Het is zover, wij hebben toch wat leuks: DIY pakketten van @sasdevriesnl : )

Hoewel je ook een workshop kunt volgen bij Saskia in haar atelier in Haarlem, gingen wij zelf aan de slag met de DIY pakketjes die ze ons stuurde. Ècht iets voor ons natuurlijk! Kijken jullie mee naar het resultaat?

Want daar zijn we best een beetje trots op : twee plantenhangers en een etui van leer voor onze zonnebril. Een beetje spannend vonden we het wel in het begin. Vooral om in het mooie lapje leer te snijden wat in het pakketje zit. Maar stap voor stap, volgens de handleiding en het handige filmpje is het ons gelukt!

Om de DIY pakketten te maken is het handig als je een aantal benodigdheden hebt zoals een scherp snijmesje,een snijmat of gaatjestang.
Op de website van Saskia, vind je (bijna) alle benodigdheden mocht je deze nog niet in huis hebben.

Zo’n Do It Yourself is een super leuke bezigheid en je kan het fijn op je gemakje doen met een kopje thee of koffie erbij. Moet je tussendoor even de deur uit, of wat anders doen? Je kan je DIY werk zo even laten liggen en op een later moment verder gaan. Lekker relaxed dus.

Wij kregen de plantenhangers in twee tinten bruin, een lichte en een donkere.
We begonnen met het uitknippen van het patroon en namen het patroon over op de lapjes leer, zoals de handleiding aangeeft.

Blij met de video die erbij zit, toch altijd wel handig om even te zien hoe het moet! Onze Iphone met het filmpje hielden we gewoon bij de hand, dit werkte voor ons erg goed.

Voordat we het wisten hadden we ineens twee gave plantenhangers van leer.

Alleen nog wat plantjes erin en klaar : ) Zijn ze niet leuk?!

De plantenhangers staan met plantjes erin natuurlijk super tof , maar ze zijn niet alleen leuk met plantjes.

Eigenwijs als we zijn ; ) gebruiken wij de plantenhangers ook met een lichtje erin. Het was af en toe zo donker in huis van de week, we konden wel een lichtje gebruiken! Met behulp van een lege appelmoes pot, die er perfect in past èn een waxine lichtje hadden we in een handomdraai een gezellige lichtjes hanger!

En ja, als je dan toch bezig bent. In zo’n zelfde lege glazen pot kan je natuurlijk ook een laagje water doen en hierin wat (zelf geplukte) bloemetjes zetten!

Zo kan je deze ‘planten’ hangers steeds weer anders toepassen in je interieur. En een ander plekje geven. Wij vinden het altijd leuk als producten veelzijdig zijn zodat we steeds weer kunnen veranderen/ schuiven in onze huisjes. Deze plantenhangers zijn dus helemaal ‘ons’ ding.

Ja en toen was het zonnebril etui aan de beurt!!

Dit keer kwam er zelfs een hamer en een naald en draad aan te pas. Voor het eerst dat we met leer werken op deze manier, zo gaaf om te doen! Ook met deze DIY kwamen we stap voor stap met behulp van video en handleiding steeds dichter bij het eind resultaat…

Patroon uitsnijden, overnemen op het lapje leer en dan uitsnijden.

Gaatjes maken met de hamer en de spijker die bij het pakketje inzit en dan het in elkaar naaien met de spulletjes uit het naaipakketje.

Benieuwd of het ons ging lukken waren we wel…maar ook nu waren we verbaasd over het eindresultaat. Zo mooi geworden!

Een soepel leren etui waar we onze zonnebril in kunnen bewaren. Voorlopig mag onze leesbril erin , ja ècht die hebben we al ; )
Maar je kan er natuurlijk ook je lievelingspen of calligraphy markers in bewaren. Of je hobbymesjes of naaispulletjes enz.

Wij zijn zo enthousiast over deze DIY ’s en hebben een leuke verrassing voor jullie. Onze volgers mogen we nl. een hele leuke korting aanbieden. Met de kortingscode happymonday15 krijgen jullie 15 % op alle DIY pakketten èn workshops.

Zou dit geen leuk kadootje voor de feestdagen zijn straks?

Altijd al je eigen tas willen maken? Er is ook een DIY pakket om een schoudertasje te maken of boek een leuke workshop bij Saskia.

In haar atelier in Haarlem maak je een mooie tas voor jezelf tijdens een gezellige, creatieve middag. Een perfect dagje uit! Leuk om samen met vriendinnen te boeken. Je krijgt allemaal 15 % korting als je de kortingscode happymonday15 gebruikt.
Is dat geen leuke verrassing op deze maandag?

Alvast heel veel plezier! Neem vooral eens een kijkje op de website van Saskia de Vries òf ga lekker buurten in de kas van het Kweekcafé in Haarlem waar Saskia een paviljoen heeft gebouwd wat dienst doet als haar atelier. Hier maakt ze alle tassen uit haar collectie en geeft ze ook de workshops en cursussen. Een bezoekje waard!

Hierbij het happy adresje:

LEER ATELIER IN HAARLEM

In de kas van het Kweekcafé 
Kleverlaan 9
2023 JC 
Haarlem

M. 06 54963308
E. hello@sasdevries.nl

Happy monday,

X Lee.