We hebben genoten van ons weekend! Nog een leuke fotoshoot gedaan, het huis een beetje aan kant, alles anders zetten hier en daar (kan de man alles weer terugvinden 😉 Boodschappen voor de nieuwe week en ja ook heeeerlijke herfstwandelingen gemaakt, hahahah nee hoor we gaan niet piepen!
Stormachtig was het zeker die wandelingen, maar eenmaal thuis was het zomer! Wat ben ik dan blij met onze lichte interieur dan waan ik me toch altijd een beetje in een strandhuisje helemaal met de ZOMER in ons glas.

Ja ik weet het, jullie kennen het allemaal wel, ijsblokjes maken met fruit erin. Maar nu gewoon doen! Kijk nou wat een zomers feestje dit is..

Dit keer met watermeloen erin, citroentje en wat kersjes en frambozen van de boomgaard hierachter..

Maar natuurlijk is een blaadje mint of een druif in je ijsklontje ook yummy!

Een fijne zomerse maandag voor jullie Xx Tin