Wat een happy adresje is dit! Pluktuin De Bosrand. Samen met nichtje Juul ging ik een middagje fotograferen en we ontdekten dit fijne plekje. Wat een mooie omgeving! We plukten kruiden voor in onze thee, stelden een prachtig boeket samen en fotografeerden met op de achtergrond het geluid van wel duizend vogels. Kijk je mee naar de foto’s?! Dan wil je er beslist ook een keer heen.

Heerlijk kopje Chocolademunt thee met een klein takje tijm. In een ander kop thee deden we citroenmelisse en gewone muntthee! Mmm de eigenaresse bakte er een heerlijke rabarbercake. Natuurlijk een plakje erbij!

Wij waren er nog vroeg in het seizoen, als je een maand later gaat heb je veel meer te plukken!

Nu waren er veel pioenen, vingerhoedskruid, vrouwenmantel en Zeeuws knoopje. De aardbeien en bessen begonnen net wat te kleuren. En de zonnebloemen kregen al knoppen. Er beloofd ook een prachtig stuk met dahlia’s te komen!

Julia lekker aan het fotograferen!

prachtige witte papavers, een veld met bieslook, lieve Juul met haar camera en natuurlijk mag Keetje ook niet ontbreken 🙂

mooi boeket met o.a. bieslookbloemen, vrouwenmantel, pioenroos..

Dit prachtige veld vonden we bij de uitgang! klein paradijsje daar! Dit is echt weer zo’n happy adresje:

Pluktuin De Bosrand in Wageningen – pluktuindebosrand.nl

Tot gauw en happy monday! Xx Tin