Natuurlijk maken we zelf inpakpapier! het is nu immers officieel kadootjes tijd!

inpakpapier

Vinden jullie het ook zo leuk om iemand te verrassen? Een kado extra mooi inpakken en een lief kaartje erbij, dat is toch helemaal het einde!

We maakten stempels van aardappels door er een koekjesvorm in te drukken. Met zwarte verf op wit a3 papier gestempeld en je originele inpakpapier is klaar.

Kijk hoe het werkt:

druk een koekjesvorm in een aardappel, en snij met een scherp mesje een plak af van een halve cm. volg de contouren van het vormpje.
Snij een aardappel over de lengte door midden. En snij een helft in de breedte, dan krijg je zo’n leuk maanvormpje. De aardappel is vochtig dus maak vaak droog met een keukenpapiertje.
De achterkant van het potlood waar het gummetje zit is een mooi stipje als je die in de verf dipt. We gebruikten gewoon acrylverf, ook wel plakkaatverf.

Je hoeft ook weer niet al te netjes te stempelen, dan lijkt het niet meer zelfgemaakt, nu lijkt het bijna wel gezeefdrukt. Mooi he!?

Even laten drogen…

Het inpakken kan beginnen! Wij vinden het mooi om het naturel te houden. Bakkerstouw die je momenteel overal ziet en houten kralen wikkel je om je pakjes.

Kijk die mooie agenda eens, die is van Lizet Beek! Echt een fantastische agenda!

Als ik een mooi klosje touw ergens zie neem ik het vaak mee, en handig als je ineens een kadootje moet inpakken! Altijd wat leuks op voorraad en het staat ook zo mooi als decoratie in je kast.

Al die mooie kaartjes, met hartjes en de kerstkaartjes koop je bij Lizet. Lizet Beek shop schrijf een lief woordje op of een klein gedichtje..

Hebben we jullie nu een beetje aangestoken?? lekker stempelen maar!

Happy Monday! <3 Tin