Wij deden een dagje Openluchtmuseum op net zo’n knisperfrisse dag als vandaag!

We waren zeer benieuwd, naar ‘Winter in het Openluchtmuseum’ dus daar gingen we. Het was heel zonnig, dus we hadden niet een echt winters gevoel, maar… Zodra we richting de ingang van het museum liepen zagen we overal vrolijke feestverlichting en roken we lekkere houtvuurtjes. Meteen was het daar: ons wintergevoel 😉

Overal sneeuwbespoten manden met wintergroenten, warme drankjes en stroopwafels, stormlampen, kerstbomen en houtvuurtjes, een slee- en schaatsbaan! Hoe winters wil je het hebben?! een pak sneeuw was  natuurlijk idyllisch geweest, maar we hebben zo ook genoten van deze dag.

Die fijne houtvuurtjes konden we wel gebruiken want oei het was fris! Lekker even opwarmen..

‘Winter in het Openluchtmuseum’, met schaatsbaan etc is nog tot 21 januari, dus als ik jullie was zou ik nog even een dagje plannen. Duimen voor sneeuw. Wie weet, het is weer zo’n lekkere koude dag!

Happy Monday!

xo Tin

Bewaren

Bewaren