Category

Happy receptje

Happy receptje, Lifestyle

pizza roosjes | happy receptje

En toen was het al weer maandag!   Het weekend vliegt altijd voorbij. Deze keer leek het extra snel te gaan want we zijn weer volop aan de klus in ons huis en ja dan heb je altijd tijd tekort : )

Ook het eten schiet er  dan vaak wat bij in . Geen uitgebreide maaltijden dit weekend. Wel lekkere homemade tomatensoep met gezellige pizza roosjes. Altans daar moeten ze voor doorgaan ; )

Ik nam er net wat te weinig tijd voor en wilde ze snel in elkaar flansen. De mannen hadden trek! Het resultaat valt dan wat betreft de looks wat tegen maar de smaak is overheerlijk!

Daarom wil ik dit receptje toch met jullie delen. Want neem je net wat meer tijd dan kun jij prachtige hartige roosjes op tafel zetten.

Misschien leuk voor Valentijnsdag?

Continue reading
Happy receptje, Lifestyle

ramen lasagne | happy receptje | noedel lasagne

Hoewel we nog steeds vooral voor de foto’s op insta zitten. Komen er natuurlijk ook wel eens reels of filmpjes voorbij.
Eentje die we telkens voorbij zagen komen. Was een filmpje van een enthousiaste meneer . Hij kwakte tomatensaus zo uit de pot in een ovenschaaltje en legde hier instant noedels op die hij besmeerde met ricotta en mozzarella. Hij bouwde zo een aantal laagjes op en stopte het in de oven. Daarna genoot hij zichtbaar van dit eenpersoons ovengerechtje. Het zag er zo grappig en lekker uit dat we afgelopen week, toen we even geen kook inspiratie hadden besloten dit te gaan maken.

Alleen met een klein eenpersoons ovenschaaltje kunnen we niet aankomen hier , haha! We gebruikten een flink formaat schaal waar we normaal gesproken onze lasagne in maken. En dat was achteraf maar goed ook want deze kwam schoon op! Iedereen vond het lekker …zelfs de drie pubers : ) Wat ons betreft dus een Happy receptje.

Continue reading
Happy receptje, Lifestyle

happy receptje | floral | mini pizza

We zijn weer terug van vakantie! Alle tassen moeten nog uitgepakt worden maar we hebben eerst maar eens de koelkast gevuld om wat lekkers te maken. Snel op de fiets naar de AH. Met de regenjas aan want ja , het komt met bakken tegelijk uit de hemel vallen. Onderweg bedenk ik dat ik wel lekkere mini pizza’s voor de lunch kan maken, de boys hebben nog vakantie. Ik maak er een vrolijke variant van dit keer: Floral mini pizza. Oftewel vrolijke mini bloemen pizza : )


Continue reading
Happy receptje

Mix op basis van zeezout | happy receptje

Dit potje met zeezout en toegevoegde kruiden is zo leuk om in je keukenkastje te hebben! dit mengsel gebruik ik het meest om gauw iets af te kruiden. Heerlijk als je iets zomaar even kunt pakken zonder dat je meteen je hele kruidenkastje overhoop hoeft te halen 😉 En verpakt op deze manier is het ook nog eens een superleuk culi cadeautje.

tijm, zeezout, knoflook, zwarte peper


Continue reading
Happy receptje

Madeleines | lekker frans | happy receptje

Jaaa ik heb ze gemaakt, hoor! Madeleines!
al heel lang heb ik deze bakvorm voor Madeleines en nog nooit gebakken. Zo’n leuk frans cakeje is dat. Nu staan de Madeleines ook voorop de nieuwste Foodies, die helemaal op z’n frans is deze maand. Én als ook ons vriendinnetje Nancy van de @culynl in dit franse nummer staat nou dan weet je het zeker: we gaan Madeleines bakken in het weekend! Oui oui!

Madeleines happy monday!
Continue reading
Happy receptje

lunchtime! | frans receptje | hartige muffin

Loop ik tijdens de vakantie in een franse supermarkt wil ik vanalles wel uitproberen en meteen kokkerellen. Zoveel mooie groenten en fruit op de markt en heerlijke kazen. Maar jammergenoeg kan je niet alles maken op een campingbrander! 😉 Net als dit receptje, dat ik kreeg in een franse supermarkt. Een hartige muffin, met geitenkaas in het midden en emmentaler door het beslag en mmmm. Echt te lekker is deze! Gister probeerde ik ‘m uit…

Continue reading
Close