Lekker choco dippen met pretzels en dan mooie kransjes maken! zo leuk om te doen en snel klaar voordat de theevisite komt. Zoiets lekkers bij de thee of koffie past helemaal bij de tijd van het jaar.

pretzelkransjes

Smelt een reep pure chocolade au bain Marie. Hier vind je een uitgebreid voorbeeld van au bain Marie laten smelten.

Leg alvast een kransje van pretzels klaar op bakpapier met de kroontjes naar de binnenkant. En dip dan pas in de gesmolten chocolade en leg terug op de plek. Dit werkt het makkelijkst!

pretzelkrans! de kransen hebben zes pretzels per laag en bij deze krans hebben we twee lagen gebruikt

ondertussen snoep je lekker een pretzeltje die je net dipt in de choco 😉 en je gaat weer verder! Als de pretzel net is gedipt leg je deze strak tegen de andere pretzel aan, zodat straks de krans aan elkaar blijft als de choco is gestold.

Versier de krans voordat de chocolade gestold is, met snoepkraaltjes of icing of iets anders leuks van de bakafdeling.

Heel leuk om ze even aan een touwtje of lintje te binden!

Leuk he! nu knabbelen maar met een lekker kopje thee erbij!

Happy Monday!

Xx Tin