Hoe blij kan je zijn, als er mooie nieuwe visitekaartjes op de deurmat vallen! En we maakten nieuwe trommelstokjes! Kijk je mee?

Wat een vrolijke vaas vol!

De trommelstokjes bloemetjes kent iedereen wel. Het is een hip bloemetje geworden, in veel huizen bij onze insta-volgers zie je wel een vaasje staan. Maar hier waren de gele bolletjes zo ingedroogd dat het er maar als een treurig bosje begon uit te zien. Ta daaaa, knip gewoon de oude bolletjes van de stelen en prik er zelfgemaakte pompoms op in allerlei kleuren en maten. Kies voor mooie nazomer kleuren. Leuk he!?

Het mooiste resultaat is als je kiest voor drie kleuren en in sommige poms leuke combi’s van de wol maakt:

Veel wit met een beetje roze. Veel wit met geel en roze. Veel roze met een beetje geel. Uiteraard ook wat bolletjes ertussen in 1 kleur. Varieer het een beetje zodat het luchtig lijkt.

De variatie maak je door met wikkelen te beginnen in de hoofdkleur en dan door te wikkelen door gewoon met een andere kleur draad eroverheen te wikkelen en vervolgens weer met deze kleur te stoppen en af te maken met de hoofdkleur.

De wol is van Phildar, online gekocht via Wolplein en Zeeman, de Julia-wol. Het is een iets dikkere wol, zodat de bolletjes mooi dik worden.

De pompoms makers zijn van de Hema!

Ik heb er bewust voor gekozen de bolletjes niet te netjes rond bij te knippen. Voor het speelse bloemige effect.

Hier zijn de stelen op de schoorsteen geplakt met washi tape, klein kunstwerkje.

Kijk!

Dit zijn onze nieuwe visite kaartjes! we waren verrast dat we bij deze drukker ook voor een vorm konden kiezen. We kozen voor een label-vorm, we vinden het namelijk ontzettend leuk om kadootjes te geven dus met zo’n label eraan is het extra mooi.

We bestelden ze eenvoudig online bij drukwerknodig, zorg er wel voor dat je vooraf even de aanleverspecificaties bekijkt. We hadden namelijk al een ontwerpje klaar die even aangepast moest worden omdat het logo en de tekst in de vorm moest passen. Je kunt altijd voor de optie kiezen dat je de pdf nog even door hen laat nakijken voordat alles gedrukt wordt. Kijk voor meer leuks op drukwerknodig.nl/boeken

Erg blij zijn we met het resultaat! nu maar kadootjes in pakken šŸ˜‰ en ja de overgebleven poms bevestigen we ook maar aan een pakje!


Nu een lekker kop thee! Gaan jullie ze ook maken??

Dit is ook heel leuk om met kinderen te doen, veel plezier allemaal!

Liefs! Tin