Het is maandag en vandaag gingen the boys weer voor het eerst naar school, de vakantie is voorbij!!
Wat hebben we ervan genoten, Frankrijk, Denemarken en geheel onverwacht ook nog een laatste vakantieweek in Epse (Gelderland).
In dit blog wil ik jullie even meenemen naar de plek waar we onze laatste vakantiedagen doorbrachten.
Naar een prachtig natuurhuis in Epse vlakbij de mooie (Hanze)stad Deventer en de IJssel met een mooie ligging tussen bomen op een groot perceel aan de rand van een privé bos.
Hier ligt het mooie en modern ingerichte natuurhuis wat onder supervisie van Piet Hein Eek gebouwd is tot een Dutch Design natuurhuis.
En wij mochten hier dus afgelopen week logeren …geen straf hoor ; )

Bij aankomst zijn we blij verrast, wat een fijne plek en heerlijk ruim huis. Natuurlijk nemen we, nieuwsgierig als we zijn, meteen een kijkje in alle kamers van het huis.

En bewonderen we de mooie inrichting en unieke meubels.

Het huis is is enorm lang wel 20 meter en vanuit de woonkamer kan je via de deuren die in de houten wand zijn weggewerkt de vier slaapkamers en de twee badkamers bereiken. Heel mooi gedaan dit !

De bedjes zijn al opgemaakt wat een luxe…natuurlijk even uitproberen, hihi.

Wat een licht en fijn ingericht huis, door de ramen rondom heb je prachtig uitzicht op de tuin en bomen.
Het is prachtig weer dus de ramen en openslaande deuren gaan meteen open.

De kinderen rennen de tuin in en zijn laaiend enthousiast over het grote, groene gazon, de schommel en ja, de trampoline!
Wat een speelruimte…het duurt dan ook niet lang of ze jumpen erop los, wat een feest!

Ik vind het wel best en vermaak mezelf prima. In de keuken met een kookwerkbank in het midden van de lange ruimte maak ik een kopje koffie voor mezelf en ga zitten op het het terras en de nieuwste VT wonen die ik nog niet bekeken had. Ik zit heerlijk op “mijn” favoriete tuinstoelen van Fermob aan de geweldige balkentafel-in-slooophout van Piet Hein Eek. Wat een plaatje deze tuinset met ruim plek voor 8 personen, willen we die zo wel meenemen naar huis ; )

Binnen staat ook al zo’n plaatje van een tafel (die zie je straks ook nog ruimschoots op de foto’s ; ) Overal in huis zie je de “hand” van Piet Hein Eek terug, geweldig!! Zoals de handvouwlampjes op de slaapkamer hieronder.

We boffen vreselijk met het weer, warm en zonnig. Maar een beetje jammer vinden we het wel want we hadden graag de houtkachel binnen uitgeprobeerd, daar was nu het toch echt veel te heet voor.

Maar zeker niet getreurd want haha laat er nu net ook nog een Weltevree buitenkachel zijn. Of liever gezegd een outdoor oven van ontwerper Dick van hoff.

Zo konden we gezellig samen buiten koken…pizza it is.

Met de handige pizza schep een leuk klusje voor the boys.

Bij een vuurtje horen natuurlijk ook marshmallows, met de gezellige buitenverlichting zitten we zo tot de late uurtjes buiten.

Achter het huis vinden de jongens die maandag meteen al het bad. Met een temperatuur die schommelt rond de 30 graden laten we diezelfde middag nog het bad vollopen….heerlijk om ff te kunnen afkoelen.

Dit is toch een ècht bosbad zo tussen die bomen?!

…ze waren niet de enige die genoten van het water ; )

Sowieso is het achter het huis goed toeven in de schaduw ’s middags op de Triflip stoeltjes.

En de bankjes voor het huis zijn een fijne plek om even een boekje te lezen, gezellig samen te kletsen of onder een van de heerlijke dekentjes te kruipen als het wat killer wordt ’s avonds.

Met het hete weer gaan er heel wat watertjes door. We laten ons inspireren door het boekje Limonade van uitgeverij Snor wat in het huisje tussen de boeken ligt en maken ook een lekker fris drankje.

Yummy dat gaat er wel in met die tropische temperatuur en vergeet vooral niet die mooie lampen hier te checken ; )

Woensdag kwam (tante )Tine gezellig langs en hadden we samen een heerlijke dag.

Het was super heet die dag dus ‘middags gingen we even met de voetjes in recreatie plas in Bussloo. Een prachtige, groene omgeving…vrijdag deden we onze boodschapjes in Deventer waar je in no-time zit.
Zó’n gezellige stad met al die kleine winkelstraatjes , pleintjes en terrasjes.

Je hoort het al wij vermaakten ons prima afgelopen week. Ontbijtjes op het terras, eekhoorntjes spotten, genieten van de mooie natuur, springen en schommelen in de tuin en dan heerlijk relaxen op de bear chairs onder de prachtige oude eik.

Wij maakten een rondedansje op deze plek, wat een ‘happy adresje’ !

Dit prachtige Dutch design natuurhuis / boshuisXL is sinds kort in de verhuur . Dus mocht je er ook eens willen logeren dan kan dat gewoon?!
Voor meer informatie over het huis en/of reserveringen kan je terecht op de website  van dit natuurhuis(je)

Happy monday en een hele fijne nieuwe week allemaal!

Liefs Lee & Tin