YES! zo’n leuke opdracht kregen we binnen. En ook nog wel op een maandagochtend!

Die maandag kon dus al helemaal niet meer vervelend worden. Voor het magazine Terdege mochten we een productie maken met zomerse recepten. Met heelveel plezier hebben we eraan gewerkt. In juni al gepubliceerd en na onze vakantie lag het magazine op onze deurmat, we maakte een sprongetje (wel een aantal sprongetjes zo leuk is dit te zien!) dus nu wordt het toch wel eens tijd om hier eens wat van te laten zien!

Receptjes die wij zelf zo lekker vinden werden opgeschreven, al onze mooie spullen werden verzameld, vers fruit gekocht, en fluitekruid geplukt: nu kunnen we aan de slag met de styling en fotografie. Wat we beide echt heel graag doen.

En hoe kan het ook anders 😉 op de ochtend van de shoot, terwijl we een tafel buiten wilden dekken…je raadt het al: regen! Maar daar schreef Lee een heel leuk tekstje over voor bij de productie. Want ja in ons kikkerlandje worden we regelmatig door een regenbui verrast zodat je niet eens iets buiten zou kunnen plannen. Jammer toch?! Een zomerse picknick, gezellig tuinetentje, familiefeestje in de zomer tijdens een regendagje? Gewoon buiten naar binnen halen.

We maakten leuke groene recepten om binnen het buitengevoel te versterken. We dekten de tafel in fris groen en in de vaasjes fluitenkruid, mooie servetringen van groene kruiden. En toen brak de zon door en fotografeerden we ook nog tussen de buien door buiten. Wat leuk was het en zo willen we er nog wel heeeelveel samen doen!

hier kunnen we nog wel even verder over uitwijden, maar plaatjes kijken is leuker! (uiteraard zijn dit niet de foto’s die Terdege gebruikt heeft)

Happy monday! xo

(op al onze foto’s geldt: COPYRIGHT Leoni van der Eems en Tineke van der Eems, je mag deze foto’s niet gebruiken zonder toestemming!)

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren