Oh eindelijk is het zover! onze week begint zo gezellig!
Wij gaan straks heerlijk lunchen bij @Etenvaneenlekkeretafel
Wij waren de geluksvogels die zomaar een lunch hebben gewonnen!

Nu eerst m’n ontbijtje šŸ˜‰

Op instagram deed zusje Lee mee met de giveaway en je raadt het al. Tadaa.. En zodalijk gaan we richting het mooie Brabant. Binnenkort zien jullie vast wel een paar foto’s voorbij komen. Want met een aantal fotografen die ook meegaan moet dat goedkomen.

Wat een heerlijke weken hebben we gehad met zomerse temperaturen en veel zon. Ik werd happy van al het mooie fruit in de winkel, van na een werkdag lekker eten in de tuin en van de espadrilles die ik weer vond na onze campingtrip van vorig jaar.

Oja, ook blij van het ontbijtijsje uit het boek van Donny Hay die ik maakte. Als lunch ook heerlijk trouwens! We hebben zo’n mooie pruimenboom in de tuin. Daar knipte ik een paar takjes van af, en zijn nu ijsstokjes.

een happy nieuwe week!!

xo Tin

 

 

Kijk hieronder een screenshot vanuit het boek van Donna Hay met wat je nodig hebt en hoe je ze maakt.