Happy Monday! wij kregen ontzettend leuke potjes verf opgestuurd!
Het is Meubelverf van het merk Rust-Oleum, meubelverf? Ja! maar wij probeerden de verf uit en verfden onze pollepels ermee 😉

Wauw, we merkten het meteen al toen we de potjes openden. We roken haast geen verflucht! Even roeren en kijk eens wat een mooie verf. Helemaal niet een waterige substantie. Je weet meteen al, dat gaat fijn werken.

Eerst primen of schuren hoeft niet met deze verf, dus we gingen meteen aan de slag. De pollepels dipten we gewoon meteen in de potjes en krijtbordjes met de kwast. Heel fijn om aan te brengen.

Jammergenoeg heb ik net oma’s kastje witgeverfd, maar anders had ik meteen een grote pot Rust-Oleum gekocht. De verf is op waterbasis dus heel veilig om ook het kinderkastje en hobbelpaardje te verven.

Verder in deze blogpost staan de kleuren die we gebruikt hebben….

Wij gebruikten de kleuren:
wintergrijs/Gris d’Hiver
mosterd/Moutarde

Ik denk dat ik uiteindelijk oma’s kastje dus wintergrijs ga verven, want die kleur is prachtig en de verf heeft een krijtachtige, matte uitstraling. Vind ik echt goed passen, bij zo’n oud apothekerskastje.
Er is ook nog een vernis van dit merk die je over je pas geverfde oppervlak heen kan aanbrengen. De vieze hondensnuitjes en vette kinderhandjes poets je er dan zo af!

Ok, wij zijn dus in-love met deze verf!

Dit is wat Rust-Oleum zelf zegt over hun verf:

“Rust-Oleum introduceert haar meubelverf nu eindelijk in Nederland! Toegeven aan je veranderdrift is geen probleem meer. Met de unieke hechtende eigenschap van Rust-Oleum meubelverf hoef je niet meer te schuren of te primen voor je ‘dat leuke stoeltje van de kringloop’ of ‘oma’s oude theekast’ een nieuwe uitstraling geeft. De verf hecht namelijk op de meeste ondergronden.”

Deze laatste foto is van Rust-Oleum, hier is de verf op bepaalde plekken geschuurd om een oud effect te creëren. 

Happy nieuwe week voor jullie!

Lee&Tin