Jaloers op mijn baguette-je to go? En ik mag ‘m óok nog eens opeten in Frankrijk. Want oui ouiii daar zit ik lekker met mijn lief!

Leuk ziet dat er uit hé, als je het belegde stokbrood niet meteen in stukken snijdt.

Uiteindelijk wordt-ie strakjes wel gedeeld, maar eerst zo. Staat ook zo leuk op de tafel met een gezellig lunchfeestje. Super cute, én neemt veel handiger mee voor onderweg

We houden ontzettend van roadtrippen! Helemaal in Frankrijk. En dat betekent dat we het onderweg dan gezellig maken. En nee, niet van het ene wegrestaurant naar het andere, met lange rijen of waterige koffie. Nee. Ik bedoel dan mooie plekjes opzoeken langs B-wegen en zo’n stokbrood gaat zeker mee in de tas om dan op te smikkelen.

Nu met wat franse spulletjes erop, niet speciaal een culinair hoogstandje maar zo lekker want we eten ‘m op in Frankrijk! Dat smaakt toch anders, toch? 😉

Een likje franse mosterd en smeuige stukjes camembert, er tussen door wat partjes abrikoos. Een plukje sla als je ‘t hebt, maar is niet echt nodig. En sprinkel er wat pijnboompitjes en droge tijm over. Als laatste nog een drizzeltje honing…

Ok, loopt het water je al in de mond?

Met wat servetjes of vetvrij papier met een touwtje er om heen maak je er een echt baguette-to-go van.

Bon appetit en tot snel! Xx Tin

ps check voor zo’n leuke baguettezak het instagramaccount van @bag_uette