Wij worden altijd zo blij van het strand en de zee, we willen er het liefst elke dag wel even rondstruinen.
Maar ja, dat gaat natuurlijk niet altijd…plekjes die ons aan het strandleven doen denken zijn dus altijd welkom en krijgen dan ook meteen de stempel ‘happy adresje’.
ZUID coffee, food & goods is er zo eentje! Een strandpaviljoen in Amersfoort zuid een toffe plek met dat echte strandgevoel.

LIFE’S A BEACH

Houten vloeren, witte wanden met surfplanken en stro hoedjes, jaaaa dit geeft meteen het ‘strandgevoel’ en dat midden in de stad, geweldig!

Je kan al vroeg terecht in het strandpaviljoen (vanaf 9.00 uur) voor een heerlijk ontbijtje. Een lekkere yoghurt met ZUID-granola, pancakes of een kopje in Amersfoort gebrande Bacchi koffie, heerlijk!

Zelfs schelpjes!!

Ontbijten kan tot 11.00 uur lunchen vanaf 12.00 uur. Ik combineerde het laatst met mijn boodschappen, er zitten nl. een Jumbo en AH vlakbij. Maar ook na een ochtendje shoppen in Amersfoort centrum is dit een leuk adresje voor de lunch.

Aan de kids is zeker gedacht zowel op de menukaart als op het terras. Bij slecht weer blijf je gezellig binnen en speel je een spelletje uit de spelletjeskast. Kids niet mee? lekker borrelen met vriendinnen kan natuurlijk ook!

Bij mooi weer kan je lekker buiten zitten met een drankje op de houten bank voor het strandpaviljoen.

De ligging in het postzegelpark is ideaal, een fijne, groene plek om te zitten èn te spelen. En zo leuk, je kan nu ook van de bekende ijsjes van Vitelli smikkelen deze zomer. Die moet je proeven!!

Naast heerlijke koffie, drankjes ijs & vers eten is er ook nog een winkel. Dus is het niet helemaal gelukt met shoppen in het centrum dan vind je hier wel wat!

Ik ontdekte het strandpaviljoen bij toeval toen ik een van mijn kids van school haalde èn hoewel ze hier tijdelijk zitten blijven ze de aankomende twee jaar nog zeker op dit adres. Je hebt dus nog ruim de tijd om dit ‘happy adresje’ te ontdekken. Volg ze alvast op insta of neem alvast een kijkje op de website.

Happy monday!

X Lee.

Toen ik hier was afgelopen week regende het vandaar dat er niemand buiten zat..maar geloof me bij mooi weer zit je hier heerlijk buiten met zicht op de spelende kinderen.

ZUID | coffee, food & goods
VAN CAMPENSTRAAT 55
3818 BB AMERSFOORT
(HOEK LEUSDERWEG)

MAANDAG
Gesloten
DINSDAG T/M DONDERDAG
9.00 – 17.30 UUR
VRIJDAG
9.00 – 20.00 UUR
ZATERDAG – ZONDAG
10.00 – 20.00 UUR