Wat een geweldig weer hadden we afgelopen week! Stormachtig en zon en dikke hagelbuien afgewisseld met natte sneeuw. Alhoewel wij allang aan de warmere lentedagen dachten was dit wel een mooie afsluiter van de winter, maar nu we hebben zin in groen! In mooie planten en lekker wroeten in de aarde.. We haalden deze week de lente dus maar even in huis…

…aan de slag met stekken en zaaien in kleine potjes! En die mooie Anthuriums lijken nog groener en blijer zo samen met al onze zaai- en stekprojectjes! Dit wordt een fijne lente in huis. Die poederroze kleuren vinden we echt zo mooi.

anthurium ‘Lili’

Met een tafel of sidetable vlakbij het raam creëer je snel een buitengevoel binnen! We mixen zaailingen met mooie planten. Dit is de anthurium Champion, Lili en Livium.

De anthuriums houden niet van kou! Maar zet je ze dichtbij de tuindeur in zo’n terracotta moestuinpot dan neem je ze op een warme dag zo mee naar buiten op de tuintafel.

Voor het buiten- en tuintafelgevoel deden we deze witte mini anthuriums in witte papieren zakjes. Hoe schattig zijn ze! En zet ze midden op de tafel! Kleinere planten zijn het mooist om dichtbij elkaar te zetten. In groepen, op een schaal of in dezelfde potten.

Er kwam ook even een nieuwsgierige Katie kijken toen we de lunchtafel gingen dekken!

Wat worden wij hier happy van!!! Straks gaan ze leuk mee naar buiten.

zo’n leuk kratje met lettertjes koop je via Hema

Kijk op de site van anthurium info voor nog meer plantinspiratie en verzorgingstips! Hebben jullie de snijbloemen al gezien? Kijk maar!

Happy monday allemaal! Xx Lee & Tin