De laatste verfstreek is gezet,
wat fijn om weer een lichte keuken te hebben! Meteen fotograferen dus!


Sinds 3 jaar wonen we in dit huis, een super klushuis. De keuken was echt onze laatste prioriteit, dus we lieten het even, totdat de koelkast begin januari kapot ging!  De smeg koelkast die op mijn verlanglijstje stond moest een ander plekje hebben als die er zou komen. Dus we gingen samen (W en ik) aan de slag met verven, opfrissen.. nou goed, lees en kijk maar:

De keuken is echt het middelpunt en ook de plek waar iedereen van buiten naar binnenkomt, dus je proeft meteen de sfeer. Met donkerpaarse wanden en een donker werkblad in een pijpelaatje-vormige keuken vlogen de muren op me af. Een muurtje en de bovenkastjes werden verwijderd en op de plaats van de oude koelkast heeft W mijn man een schappenkast gemaakt. Vlakbij de keuken wilden we nog een grote kast hebben, we kochten oude deuren waar we een kast omheen timmerden.

Natuurlijk werd alles witgeverfd! als de basis goed is kan je kleur toevoegen dmv planten, potten vaasjes, doeken, mooie verpakkingen thee etc…

En heb je ‘m al gespot? Yes, de smeg koelkast is binnengekomen! en staat te blinken in onze keuken.

De basislades van Ikea hebben we gehouden, die waren nog zo mooi en lekker functioneel. We hebben ze flink opgefrist, en de greepjes eraf gehaald en vervangen voor stoere van Karwei. Het aanrechtblad zijn steigerdelen die we wel 10x in de witte beits hebben gezet.

De keuken is nu nog wit maar mij kennende zal het binnenkort wel voldruppelen met vanalles! (of niet, het is zo lekker fris!)

Favorite woonmerken voor in de keuken:

Broste, verschillend servies
Kringloop, als dat een merk is?, hier halen we veel leuke schaaltjes kommetjes krukjes vandaan.
Creuset, ketel en pan (waard om in te investeren)
Dille&Kamille
Hema
Kitchen trend
Householdhardware
Polspotten

En Skippie weet precies de nieuwe koekjeslade te vinden 😉

Happy Monday! xo