Telkens wilde ik wat met mijn vakantiefoto’s doen en het kwam er maar niet van.. en toen kregen we een heel leuke mail van Fotofabriek!

Het werden collages op canvas!
Ik vind het zo leuk om mooie beelden bij elkaar te zoeken die qua kleur ook passen. En let ik extra op een combinatie van close-up beeld met totaalbeeld en vergezicht. Maar ook een variatie met beeld van bovenaf. I love it!

Dank je Fotofabriek, het is echt mooi geworden. Wat ik zo mooi vind is niet alleen de afwerking van het canvas, maar ook het houten frame waar het canvas is opgespannen. Veel afwerkingen zijn zo glimmend maar deze is prachtig mat. Daar hoef je in de bestelling niet voor te kiezen maar dat is gewoon de standaard.

hej! zie je mijn nieuwe Tinne+Mia tas daar ook shinen? leuk he!

Met een leren koordje heb ik uiteindelijk een eenvoudig ophangsysteempje gemaakt. Snijd een reepje van een halve cm uit een lapje leer of gebruik een leren koordje/veter. Gebruik een nietpistool om het te bevestigen aan het frame.

Veel plezier met maken als je ook nog aan de slag gaat met je vakantiefoto’s!

Fijne week allemaal, xx Tin