Weer heerlijke wandelingen gemaakt met Katie die weer helemaal ok is! En winterbloemen geplukt šŸ˜‰ gemaakt! Gek he, altijd als het januari is denk ik dat de lente er bijna is, maar dat duurt gewoon nog bijna drie maanden.Al wandelend zijn we ook naar ons nieuwe appartement gegaan! Nu nog leeg, maar volgende week gaan we verhuizen..zoooo blij! We kunnen niet wachten en Katie lijkt het ook helemaal geweldig te vinden hier! de foto’s die je ziet zijn hier ook gemaakt…

winterbloemen en een klein beetje hulp van Katie šŸ˜‰

Voor de winterbloemen zoek je mooie stevige takjes. En maak je pompoms in mooie ijzige winterse kleuren.

winterbloemen

De pompoms prik je er zo op, eventueel met een dotje lijm. Mijn pompommaker is al ingepakt dus ik maakte er zelf eentje van stevig karton. Ik vind deze vorm zoveel makkelijker als de ronde vorm. Zie hieronder de rechthoekige vorm.

winterbloemen

Wind wol om het vormpje, als je denkt genoeg wol er omheen te hebben dan haal je een draadje door het gleufje en bind je de wol vast met een strak knoopje, zodat je onder en boven kan losknippen.

winterbloemen
winterbloemen
winterbloemen

Mooi bosje he?!

We hebben de afgelopen maanden veel geschilderd en geklust. We zouden eerder verhuizen, maar toen we de sleutel kregen, kwamen we er al gauw achter dat de keuken nodig vervangen moest worden en we haalden er een muur uit. Wat resulteert in een lichte woonkamer. Mijn handige man maakte ook nog een prachtige kast.

Happy monday allemaal! De volgende keer vanuit ons nieuwe plekje!

Xx Tin