Happy monday!
Bij ons is de herfstvakantie weer voorbij, maar wat is zo’n weekje toch altijd heerlijk. De andere helft van NL heeft nu vakantie! Staat er nog wat leuks op jullie planning?
Mocht je een dagje Arnhem doen (waar ik woon) dan is hier een leuke tip. En misschien wel een goede reden om juist een dagje Arnhem te doen!

Je loopt er zo voorbij, hoor – maar zodra je de grote winkelstraat verlaat zijn daar de 7 straatjes – eigenlijk het oude stadshart van Arnhem.
Prachtige historische pandjes, kleine straatjes. Hele mooie winkels en gezellige restaurantjes en delicatessenzaken, bijv: de overheerlijke taartjes van Hemels, lunchen bij Bos & Heij. Bij Bos en Heij kopen we ook regelmatig iets leuks voor thuis. Leuke nieuwkomer Little things met hippe baby- en kinderspullen, mooie bloemen van Nozili en even rondneuzen in een kookspullenwinkel! de prachtige kledingwinkel Jones en Trix&Rees. Etceteraaaa

Zelfs al zou je geen winkel binnenstappen dan is het fijn om hier gewoon door heen te wandelen, wat we dan ook regelmatig even doen.

We maakten er foto’s om jullie even een indruk te geven, maar er staat nog zoveeel niet op!

Misschien wel een beetje een cheat maar uiteindelijk hebben we nog een sjiek patatje gegeten op de hoek vlakbij 1 van de ingangen van de 7 straatjes! haha moet kunnen!

Dit zijn de 7 straatjes:
Arke Noachstraat, Wielakkerstraat, Bentinckstraat, Eiland, Kerkstraat, Pastoorstraat, Zwanenstraat

Wie weet zien we je in Arnhem, gezellige dag!

xo Tin

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren