We gaan alweer de laatste volle week van oktober in, wat is de maand voorbij gevlogen!
Het weer was nog niet zo ‘herfstig”, zelfs zomers te noemen dus waren we zodra het kon buiten te vinden. Maar ook bij ons was de oktobermaand een soort van woonmaand.
We deden veel klusjes in en om het huis, bezochten samen de VTwonen&designbeurs, gingen aan de slag met een aantal leuke DIY’s voor in huis en gaven de grote canvas wereldkaart die we kregen van wereldkaarten.nl eindelijk zijn definitieve plek.De wereldkaart hadden we al even in huis en stond in eerste instantie beneden. Hoewel de kaart zeker niet misstaat op onze werkplek hangt hij inmiddels boven in the boysroom. (Foto hierboven en hieronder)
Door de neutrale grijstinten staat hij eigenlijk overal wel, als er tenminste genoeg plek is aan de wand, want de kaart heeft een flink formaat van 1.00 bij 1.50 m.

De jongens waren het er unaniem over eens dat deze kaart op “hun” plek moest komen. Leuk om onze vakantiestekjes op te zoeken en de topografie te leren.
En ja er was nog een hele wand vrij dus zeg dan maar eens nee…

Zo gezegd zo gedaan en binnen een mum van tijd hing hij er!
Blij met het resultaat, een mooie wand vullend object.

Super leuk voor op een stoere jongenskamer!
Maar doordat de kaart lekker groot is, realistisch en duidelijk leesbare namen heeft kunnen the boys de kaart ook echt gebruiken voor school.

Happy boys dus! Zo’n wereldkaart is trouwens supertof om kado te doen en is dus niet alleen leuk voor kids. Misschien een leuke tip want ècht december,de kadootjes maand, staat alweer voor de deur. Op de site van wereldkaarten.nl vind je er trouwens nog veel meer, wel meer dan 90 unieke exemplaren. In heel veel verschillende stijlen en maten. En niet alleen op canvas, ook op hout, prikbord en posters.

Wij namen natuurlijk een kijkje op de site en vonden de wereldkaarten op schoolplaat ook zo leuk met het houten ophangsysteem.
Naast de wereldkaarten, is er ook een uitgebreid assortiment landkaarten en stadskaarten op te site te vinden.

We kregen ook een link naar FotoOpAluminium.nl waar je nog meer wand decoratieproducten kan bestellen van foto’s en wereldkaarten op aluminium tot wandkleden! Genoeg moois te maken om je kale wanden te vullen ; )

Wij gaan nog even genieten van een fijn weekje herfstvakantie.  Jullie dan?

Voordat ik het vergeet er komt een hele toffe beurs aan voor heel veel creatieve inspiratie!
Van 31 oktober t/m 4 november is er de KreaDoe2018 in de jaarbeurs in Utrecht.
Er is zoveel te doen! Volg worksshops of ga lekker shoppen (scoor goede beursaanbiedingen : ) en/of ontmoet bekende DIY’ers.

En dan is er nog de bloggersspot waar je bekende en minder bekende bloggers kan vinden!
Tine en ik zijn zijn daar ook te vinden in het weekend op zondag 4 november.
Waar we live bloggen en foto’s maken…en misschien jou daar wel ontmoeten?
We mogen namelijk vrijkaartjes weggeven voor de beurs.
Dus hou ons instagram account in de gaten waar we binnenkort de win actie bekend maken!

Happy new week!

X Lee.